Buchet trandafiri multicolori
Explozie de Culoare

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
315 RON
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 15 Ian 2023
Va multumesc, parintii sunt foarte incantati. Serviciile dvstra sunt excelente si cu siguranta vom mai apela pe viitor. 
Monica B, 16 Apr 2023
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 26 Ian 2023

Acest magnific aranjament de trandafiri portocalii, rosii si galbeni impreuna cu verdeata mixta poate fi cadoul ideal pentru aniversari. O incantare a simturilor, acest buchet de trandafiri are un aspect impecabil, fiind realizat din trandafiri proaspeti, dispusi intr-un buchet inventiv.


La acest buchet de flori se poate livra un cadou special din cele propuse de Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Pentru un cadou floral reusit, trandafirii sunt prima alegere. De asemenea, acestia sunt prima alegere si pentru florari, care ii folosesc in buchete de flori diverse. Trandafirii sunt usor de ingrijit, avand nevoie de lumina naturala, si emana un parfum dulce imbietor. Trandafirii portocalii simbolizeaza feminitatea, cei galbeni aduc optimism si veselie, iar trandafirii rosii sunt simbolul pasiunii.