Buchet trandafiri multicolori
Explozie de Culoare

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
273 RON
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 20 Aug 2021
Domnule Safciu, am sa recomand site-ul dumneavoastra tuturor prietenilor mei din Michigan (si sunt foarte multi!). Nu numai calitatea "produselor", ci si certitudinea livrarii sunt doua attribute ale business-ului dumneavoastra pe care le apreciez foarte mult. Bravo pentru un serviciu la nivel ridicat!!! Inca o data, toate cele bune!
ILEANA V, 3 Iun 2021
Mi-a facut mare placere sa va folosesc siteul. Merci
Andreea, 1 Feb 2021

Acest magnific aranjament de trandafiri portocalii, rosii si galbeni impreuna cu verdeata mixta poate fi cadoul ideal pentru aniversari. O incantare a simturilor, acest buchet de trandafiri are un aspect impecabil, fiind realizat din trandafiri proaspeti, dispusi intr-un buchet inventiv.


La acest buchet de flori se poate livra un cadou special din cele propuse de Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Pentru un cadou floral reusit, trandafirii sunt prima alegere. De asemenea, acestia sunt prima alegere si pentru florari, care ii folosesc in buchete de flori diverse. Trandafirii sunt usor de ingrijit, avand nevoie de lumina naturala, si emana un parfum dulce imbietor. Trandafirii portocalii simbolizeaza feminitatea, cei galbeni aduc optimism si veselie, iar trandafirii rosii sunt simbolul pasiunii.