Buchet trandafiri multicolori
Explozie de Culoare

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
294 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 20 Ian 2021
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 22 Ian 2021
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 24 Dec 2020

Acest magnific aranjament de trandafiri portocalii, rosii si galbeni impreuna cu verdeata mixta poate fi cadoul ideal pentru aniversari. O incantare a simturilor, acest buchet de trandafiri are un aspect impecabil, fiind realizat din trandafiri proaspeti, dispusi intr-un buchet inventiv.


La acest buchet de flori se poate livra un cadou special din cele propuse de Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Pentru un cadou floral reusit, trandafirii sunt prima alegere. De asemenea, acestia sunt prima alegere si pentru florari, care ii folosesc in buchete de flori diverse. Trandafirii sunt usor de ingrijit, avand nevoie de lumina naturala, si emana un parfum dulce imbietor. Trandafirii portocalii simbolizeaza feminitatea, cei galbeni aduc optimism si veselie, iar trandafirii rosii sunt simbolul pasiunii.