Buchet trandafiri multicolori
Explozie de Culoare

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
263 RON
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 21 Mar 2020
Va multumesc. Am ramas impresionat de maniera in care au decurs lucrurile. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile firmei dvs.
Rusu Claudiu, 10 Iun 2020
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 2 Oct 2020

Acest magnific aranjament de trandafiri portocalii, rosii si galbeni impreuna cu verdeata mixta poate fi cadoul ideal pentru aniversari. O incantare a simturilor, acest buchet de trandafiri are un aspect impecabil, fiind realizat din trandafiri proaspeti, dispusi intr-un buchet inventiv.


La acest buchet de flori se poate livra un cadou special din cele propuse de Magazinul de Flori. Livrarea se face prin serviciul flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Pentru un cadou floral reusit, trandafirii sunt prima alegere. De asemenea, acestia sunt prima alegere si pentru florari, care ii folosesc in buchete de flori diverse. Trandafirii sunt usor de ingrijit, avand nevoie de lumina naturala, si emana un parfum dulce imbietor. Trandafirii portocalii simbolizeaza feminitatea, cei galbeni aduc optimism si veselie, iar trandafirii rosii sunt simbolul pasiunii.