Buchet trandafiri rosii
Pasiune si Dorinta

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
234 RON
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 1 Mar 2024
Am cumparat primul buchet de flori de la voi saptamana trecuta. Sunt cei mai frumosi trandafiri.
Roxana, 5 Feb 2024
Calitate deosebita + Punctualitate remarcabila = Serviciu ireprosabil si efectul scontat obtinut din plin. Multumesc MagazinulDeFlori.
Vasile A, 22 Dec 2023

Un buchet deosebit, care contine 13 trandafiri rosii selectionati cu atentie si aranjati intr-o prezentare unica. Acest buchet din trandafiri proaspeti este perfect pentru a face o declaratie, pentru a multumi sau poate fi oferit doar pentru placerea de a surprinde. Cea mai selecta oferta de flori online prezinta acest aranjament rafinat si elegant, pentru ocazii de neuitat.


Magazinul de Flori trimite acest buchet de trandafiri la domiciliu, in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai populare flori pentru buchete de flori si aranjamente. Sunt apreciati pentru aspectul deosebit, avand flori atractive si un parfum dulce, imbietor.


Sunt disponibili in peste 30.000 de varietati si in culori multiple, fiind usor de ingrijit, daca le este asigurata o sursa de lumina puternica. Parfumul unui buchet de trandafiri este mai intens atunci cand au lumina si procesul de fotosinteza este la intensitate maxima.


Magazinul de Flori ofera trandafiri proaspeti aranjati in buchete impresionante, gata sa surprinda orice destinatar.