Buchet trandafiri rosii
Romantism Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
342 RON
Mi s-a spus ca florile au fost superbe ! Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat !
Sandy, 2 Feb 2024
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 13 Feb 2024
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 15 Feb 2024

Un minunat buchet de flori realizat din 19 trandafiri rosii. Culoare vibranta, parfum dulce si aranjare impecabila - acest buchet de trandafiri duce cadourile florale la superlativ. Pentru a surprinde pe oricine, un buchet de trandafiri rosii este alegerea ideala, in special pentru a-ti declara sentimentele.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va livra acest buchet din trandafiri proaspeti imediat, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt prima alegere pentru un cadou floral in clipe romantice. Florile cu parfum dulce si aspect inconfundabil provin din Persia si China, unde au fost crescute timp de peste 5.000 de ani. 


Astazi pot fi gasite in lume peste 30.000 variatiuni de trandafiri, insa sunt disponibili doar in 8 culori principale. Un buchet de trandafiri este un dar pretuit, florile fiind foarte apreciate pentru aspectul lor unic.