Buchet trandafiri rosii
Romantism Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
323 RON
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 7 Feb 2024
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 11 Feb 2024
Buna ziua domnule Stefan, Va multumim frumos pentru serviciile oferite. Buchetul de flori a fost o surpriza foarte placuta pentru cei de acasa asa ca va multumim mult pentru tot. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavostra. Am apreciat mult si emailul trimis in care ne-ati informat ca buchetul a fost livrat. Inca o data va multumim si va dorim o zi placuta!
Karina Balan, 23 Ian 2024

Un minunat buchet de flori realizat din 19 trandafiri rosii. Culoare vibranta, parfum dulce si aranjare impecabila - acest buchet de trandafiri duce cadourile florale la superlativ. Pentru a surprinde pe oricine, un buchet de trandafiri rosii este alegerea ideala, in special pentru a-ti declara sentimentele.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va livra acest buchet din trandafiri proaspeti imediat, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt prima alegere pentru un cadou floral in clipe romantice. Florile cu parfum dulce si aspect inconfundabil provin din Persia si China, unde au fost crescute timp de peste 5.000 de ani. 


Astazi pot fi gasite in lume peste 30.000 variatiuni de trandafiri, insa sunt disponibili doar in 8 culori principale. Un buchet de trandafiri este un dar pretuit, florile fiind foarte apreciate pentru aspectul lor unic.