Buchet trandafiri rosii
Romantism Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
266 RON
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 14 Iun 2022
Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 2 Feb 2022
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 6 Mar 2022

Un minunat buchet de flori realizat din 19 trandafiri rosii. Culoare vibranta, parfum dulce si aranjare impecabila - acest buchet de trandafiri duce cadourile florale la superlativ. Pentru a surprinde pe oricine, un buchet de trandafiri rosii este alegerea ideala, in special pentru a-ti declara sentimentele.


Comanda se face prin Magazinul de Flori, care va livra acest buchet din trandafiri proaspeti imediat, prin serviciul comenzi flori online.

Îți recomandăm

Trandafirii rosii sunt prima alegere pentru un cadou floral in clipe romantice. Florile cu parfum dulce si aspect inconfundabil provin din Persia si China, unde au fost crescute timp de peste 5.000 de ani. 


Astazi pot fi gasite in lume peste 30.000 variatiuni de trandafiri, insa sunt disponibili doar in 8 culori principale. Un buchet de trandafiri este un dar pretuit, florile fiind foarte apreciate pentru aspectul lor unic.