Buchet trandafiri si crini
Puritate Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
254 RON
Vroiam sa va spun ca sotul meu mi-a trimis cele mai frumoase flori de pe siteul vostru. Au ajuns la timp si am primt o gramada de complimente de la colegi. Le-am spus tuturor de unde sunt ! Multumesc pentru serviciile excelente
Maria, 8 Ian 2021
Apreciez foarte mult ajutorul dat in aceasta problema. Ati transformat o experienta neplacuta intr-una fantastica. Va raspandi vestea.
Kevin, 21 Mar 2021
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 6 Ian 2021

O combinatie de flori incandescenta, cu o forma deosebita. Acest buchet de trandafiri, crini roz, minigerbera si wax flower este o incantare florala care aduce lumina in orice incapere. Asezate cu grija de designerii florari de la cea mai buna florarie online, aceste flori proaspete vor incanta orice destinatar.

Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de florarii locale care apartin de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii aduc romantism si pasiune, iar crinii sunt simbolul respectului si al puritatii. Crinul este cea mai veche floare cultivata de om, fiind folosita in toate perioadele istorice ca podoaba. In plus, in Evul Mediu a fost ales ca simbol pentru coroana franceza, devenind un atribut al masculinitatii.

Cu o simbolistica foarte complexa, aceste flori dau un efect aparte atunci cand sunt combinate ca plante decorative. Un buchet de trandafiri si crini aduce rafinament, iar Magazinul de Flori exploateaza aceste atribute in orice buchet de flori.