Buchet trandafiri si crini
Puritate Roz

Alege ceva special
Alege mărimea
244 RON
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 1 Sep 2020
Mii de mulțumiri pt frumosul buchet trimis mamei mele cu ocazia zilei de naștere! Ținem legătura, o zi buna!
Miorita K, 2 Noi 2020
Buna ziua si mii de multumiri :) Tocmai am primit o poza cu buchetul primit de mama - i-ati facut si mi-ati facut o mare bucurie! Toate cele bune,
Anda, 20 Ian 2020

O combinatie de flori incandescenta, cu o forma deosebita. Acest buchet de trandafiri, crini roz, minigerbera si wax flower este o incantare florala care aduce lumina in orice incapere. Asezate cu grija de designerii florari de la cea mai buna florarie online, aceste flori proaspete vor incanta orice destinatar.

Livrarea la domiciliu se face prin reteaua de florarii locale care apartin de Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Trandafirii aduc romantism si pasiune, iar crinii sunt simbolul respectului si al puritatii. Crinul este cea mai veche floare cultivata de om, fiind folosita in toate perioadele istorice ca podoaba. In plus, in Evul Mediu a fost ales ca simbol pentru coroana franceza, devenind un atribut al masculinitatii.

Cu o simbolistica foarte complexa, aceste flori dau un efect aparte atunci cand sunt combinate ca plante decorative. Un buchet de trandafiri si crini aduce rafinament, iar Magazinul de Flori exploateaza aceste atribute in orice buchet de flori.