Buchet trandafiri si miniroze
Fantezie de Toamna

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Surpriza pe care am dorit sa o fac mamei mele a iesit perfect si asta datorita voua.Va multumesc frumos ca ati facut o mama si o fiica fericite si cu siguranta o sa ne auzim curand!
Mariana P, 6 Ian 2021
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 29 Noi 2020
Va multumesc frumos!!!! A ajuns comanda foarte  repede, sunt impresionat! Felicitari pt promtitudine!
Andrei, 30 Noi 2020

Un buchet impunator realizat din 11 trandafiri portocalii (70 cm) si 6 miniroze, legat cu o panglica asortata culorii florilor. Pentru a stinge melancolia de toamna cu putina culoare, florarii de la Magazinul de Flori aleg intotdeauna flori proaspete, pe care le aranjeaza intr-un buchet de trandafiri plin de maiestrie si inventivitate.


Prin serviciul livrari flori, acest buchet de flori ajunge in orice oras din Romania, proaspat si intact, ca un adevarat candelabru de flori.

Îți recomandăm

Minirozele se mai numesc si trandafiri pitici, care isi au originea in China, din trandafirul chinezesc (Rosa chinesis minima). Au culori variate si flori micute, cu un parfum deosebit. 


Un buchet de flori din trandafiri si minitrandafiri reprezinta romantismul delicat. Pentru a obtine un buchet de trandafiri de exceptie, acestia sunt combinate in culori pastelate si asortate.


In concordanta cu simbolismul toamnei, un buchet din trandafiri portocalii este oferit pentru a sugera emotia trairilor si pasiunea.