Buchet trandafiri
Simfonie florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
192 RON
Comanda a ajuns la timp, luni, cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa fac o surpriza frumoasa mamei mele, am vazut in fotografie trandafirii care sunt perfecti iar tortul mascota este delicios. Va multumesc si cu siguranta o sa mai comand la firma dumneavoastra, de fapt nu e prima oara cand apelez la aceasta firma. Succes in continuare.
Jeni C, 17 Sep 2020
Buna Seara Domnule Stefan, Va multumesc foarte mult pentru tot efortul depus in realizarea acestei livrari. Surpiza si efectul au fost deosebite. Ca de fiecare data ati facut totul posibil ca rezultatul sa fie cel asteptat. Va multumesc
MARK S, 26 Feb 2020
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 7 Ian 2020

Un minunat buchet de flori format din 11 trandafiri galbeni, un cadou floral perfect pentru mai multe ocazii.


Trandafirii galbeni sunt recunoscuţi pentru parfumul lor, dar şi pentru semnificaţia larga pe care o au, ei putând reprezenta bucurie, prietenie, fericire, promisiunea unui nou început.


Acest buchet de trandafiri poate fi trimis in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori, realizat cu grija la cele mai mici detalii, de catre expertii floristi de la Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu un buchet realizat din flori proaspete! Un buchet de trandafiri galbeni este perfect pentru orice ocazie, iar semnificatiile sunt multiple.


Trandafirii galbeni aduc optimism, fiind un simbol al prieteniei. Un buchet de flori de o culoare luminoasa, care degaja afectiune si caldura, potrivit pentru un cadou floral daruit unei persoane dragi. 


In mitologia greaca, trandafirii simbolizeaza pasiunea, iar Magazinul de Flori se va asigura ca buchetul comandat de tine va surprinde pe oricine.