Buchet trandafiri
Simfonie florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
200 RON
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 21 Apr 2020
va multumesc mult,tortul a fost delicios iar surpriza pe masura asteptarilor................. Felicitari pentru serviciile d-vs, asa faceti niste romanii fericiti. Mii de multumiri......
Elisabeta Trifu, 14 Iul 2020
Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 25 Ian 2020

Un minunat buchet de flori format din 11 trandafiri galbeni, un cadou floral perfect pentru mai multe ocazii.


Trandafirii galbeni sunt recunoscuţi pentru parfumul lor, dar şi pentru semnificaţia larga pe care o au, ei putând reprezenta bucurie, prietenie, fericire, promisiunea unui nou început.


Acest buchet de trandafiri poate fi trimis in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori, realizat cu grija la cele mai mici detalii, de catre expertii floristi de la Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu un buchet realizat din flori proaspete! Un buchet de trandafiri galbeni este perfect pentru orice ocazie, iar semnificatiile sunt multiple.


Trandafirii galbeni aduc optimism, fiind un simbol al prieteniei. Un buchet de flori de o culoare luminoasa, care degaja afectiune si caldura, potrivit pentru un cadou floral daruit unei persoane dragi. 


In mitologia greaca, trandafirii simbolizeaza pasiunea, iar Magazinul de Flori se va asigura ca buchetul comandat de tine va surprinde pe oricine.