Buchet trandafiri
Simfonie florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
240 RON
Draga D-le Safciu Stefan Doresc pe aceasta cale sa va multumesc pentru serviciile de inalta clasa pe care le oferiti clientilor Dumneavoastra . Se vede ca si in Romania exista firme serioase pentru care multumirea clientilor , prin calitatea serviciilor primeaza Va multumesc inca o data si va doresc numai bine Cu stima si respect unul din clienti dumneavoastra
Nica Marian, 29 Sep 2023
In mod sigur voi folosi mai des serviciile voastre pentru rapunsurile voastre rapide si pentru atentia pe care o acordati clientilor.Va voi recomanda prietenilor mei si voi reveni si eu in curand. Va multumesc inca o data pentru intelegere
Ray, 10 Aug 2023
Va urez mult succes in afacere si va rog sa primiti aprecierile mele de bine pentru "ajutorul" pe care-l dati celor care nu au posibilitatea sa ofere in direct celor dragi "sentimente frumoase si dulcele de tort". Toate cele bune si frumoase!
A. M, 12 Iul 2023

Un minunat buchet de flori format din 11 trandafiri galbeni, un cadou floral perfect pentru mai multe ocazii.


Trandafirii galbeni sunt recunoscuţi pentru parfumul lor, dar şi pentru semnificaţia larga pe care o au, ei putând reprezenta bucurie, prietenie, fericire, promisiunea unui nou început.


Acest buchet de trandafiri poate fi trimis in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori, realizat cu grija la cele mai mici detalii, de catre expertii floristi de la Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu un buchet realizat din flori proaspete! Un buchet de trandafiri galbeni este perfect pentru orice ocazie, iar semnificatiile sunt multiple.


Trandafirii galbeni aduc optimism, fiind un simbol al prieteniei. Un buchet de flori de o culoare luminoasa, care degaja afectiune si caldura, potrivit pentru un cadou floral daruit unei persoane dragi. 


In mitologia greaca, trandafirii simbolizeaza pasiunea, iar Magazinul de Flori se va asigura ca buchetul comandat de tine va surprinde pe oricine.