Buchet trandafiri
Simfonie florala

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
224 RON
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 31 Dec 2020
Multumesc mult pt livrarea prompta.
Miruna Smith, 2 Feb 2021
Va scriu in legatura cu un aranjament floral trimis mie prin intermediul vostru. Reprezenta un cadou de Sf Valentin de la prietenul meu. Iti taiau respiratia.
Laura, 26 Feb 2021

Un minunat buchet de flori format din 11 trandafiri galbeni, un cadou floral perfect pentru mai multe ocazii.


Trandafirii galbeni sunt recunoscuţi pentru parfumul lor, dar şi pentru semnificaţia larga pe care o au, ei putând reprezenta bucurie, prietenie, fericire, promisiunea unui nou început.


Acest buchet de trandafiri poate fi trimis in orice oras din Romania, prin serviciul livrari flori, realizat cu grija la cele mai mici detalii, de catre expertii floristi de la Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Nimic nu se compara cu un buchet realizat din flori proaspete! Un buchet de trandafiri galbeni este perfect pentru orice ocazie, iar semnificatiile sunt multiple.


Trandafirii galbeni aduc optimism, fiind un simbol al prieteniei. Un buchet de flori de o culoare luminoasa, care degaja afectiune si caldura, potrivit pentru un cadou floral daruit unei persoane dragi. 


In mitologia greaca, trandafirii simbolizeaza pasiunea, iar Magazinul de Flori se va asigura ca buchetul comandat de tine va surprinde pe oricine.