Cale, trandafiri si gerbera
Senzatie Roz

Alege ceva special
273 RON
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 2 Ian 2021
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 13 Mar 2021
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 16 Feb 2021

Rozul este simbol al feminitatii, care se regaseste perfect in acest aranjament de cale, trandafiri si gerbera roz. Un minunat design roz asezat intr-un cub de ceramica alb, de 12 cm. Culoarea si forma cubului poate varia in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. 


Livrarea acestui minunat cos de flori se poate face in orice oras din Romania. Serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul se va bucura de un aranjament proaspat, in stare impecabila.

Îți recomandăm

Cala este originara din Africa de Sud, fiind o floare cu o inflorescenta deosebita alcatuita dintr-un spadice cilindric si o spata alba. Aceste flori au o eleganta unica, data de aspectul cerat al petalelor. 


Ca floare taiata, rezista pana la 10 zile, de aceea este des folosita in buchete de flori. Cala se potriveste in buchete de trandafiri, intrucat se intrec in eleganta si simbolistica.