Cale, trandafiri si gerbera
Senzatie Roz

Alege ceva special
378 RON
Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 3 Ian 2024
Multumesc din suflet pentru profesionalism. Cu siguranta ca va voi recomanda prietenilor mei. O seara buna,
Luminita P, 9 Feb 2024
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 23 Feb 2024

Rozul este simbol al feminitatii, care se regaseste perfect in acest aranjament de cale, trandafiri si gerbera roz. Un minunat design roz asezat intr-un cub de ceramica alb, de 12 cm. Culoarea si forma cubului poate varia in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. 


Livrarea acestui minunat cos de flori se poate face in orice oras din Romania. Serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul se va bucura de un aranjament proaspat, in stare impecabila.

Îți recomandăm

Cala este originara din Africa de Sud, fiind o floare cu o inflorescenta deosebita alcatuita dintr-un spadice cilindric si o spata alba. Aceste flori au o eleganta unica, data de aspectul cerat al petalelor. 


Ca floare taiata, rezista pana la 10 zile, de aceea este des folosita in buchete de flori. Cala se potriveste in buchete de trandafiri, intrucat se intrec in eleganta si simbolistica.