Cale, trandafiri si gerbera
Senzatie Roz

Alege ceva special
294 RON
Multumesc pentru profesionalism si calitatea pe care o promovati.
Dragos B, 30 Ian 2022
eu va multumesc pentru tot efortul depus si pentru urari! Sunteti o companie profesionista la care apelez cu mare incredere pentru tot ceea ce am nevoie, facand posibila orice livrare si cu siguranta am sa va recomand ori de cate ori voi avea ocazia. Va doresc o zi buna,
Andreea D, 21 Iun 2022
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 12 Ian 2022

Rozul este simbol al feminitatii, care se regaseste perfect in acest aranjament de cale, trandafiri si gerbera roz. Un minunat design roz asezat intr-un cub de ceramica alb, de 12 cm. Culoarea si forma cubului poate varia in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. 


Livrarea acestui minunat cos de flori se poate face in orice oras din Romania. Serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul se va bucura de un aranjament proaspat, in stare impecabila.

Îți recomandăm

Cala este originara din Africa de Sud, fiind o floare cu o inflorescenta deosebita alcatuita dintr-un spadice cilindric si o spata alba. Aceste flori au o eleganta unica, data de aspectul cerat al petalelor. 


Ca floare taiata, rezista pana la 10 zile, de aceea este des folosita in buchete de flori. Cala se potriveste in buchete de trandafiri, intrucat se intrec in eleganta si simbolistica.