Cale, trandafiri si gerbera
Senzatie Roz

Alege ceva special
357 RON
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 5 Mar 2023
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 26 Dec 2022
Florile au fost superbe iar tortul delicios! Va multumesc pentru ca m-ati ajutat in realizarea unui moment deosebit! Cu respect,
Mihaela A, 24 Mar 2023

Rozul este simbol al feminitatii, care se regaseste perfect in acest aranjament de cale, trandafiri si gerbera roz. Un minunat design roz asezat intr-un cub de ceramica alb, de 12 cm. Culoarea si forma cubului poate varia in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. 


Livrarea acestui minunat cos de flori se poate face in orice oras din Romania. Serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul se va bucura de un aranjament proaspat, in stare impecabila.

Îți recomandăm

Cala este originara din Africa de Sud, fiind o floare cu o inflorescenta deosebita alcatuita dintr-un spadice cilindric si o spata alba. Aceste flori au o eleganta unica, data de aspectul cerat al petalelor. 


Ca floare taiata, rezista pana la 10 zile, de aceea este des folosita in buchete de flori. Cala se potriveste in buchete de trandafiri, intrucat se intrec in eleganta si simbolistica.