Cale, trandafiri si gerbera
Senzatie Roz

Alege ceva special
273 RON
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 27 Mai 2021
Va multumesc mult de tot! Buchetul este foarte frumos iar mama a fost incantata de surpriza! Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru calitatea serviciilor pe care le oferiti! Mai rar asa ceva in Romania...Mult succes in continuare! O zi frumoasa va doresc!
Roxana P, 23 Aug 2021
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, 12 Apr 2021

Rozul este simbol al feminitatii, care se regaseste perfect in acest aranjament de cale, trandafiri si gerbera roz. Un minunat design roz asezat intr-un cub de ceramica alb, de 12 cm. Culoarea si forma cubului poate varia in functie de stocul disponibil si de orasul de livrare. 


Livrarea acestui minunat cos de flori se poate face in orice oras din Romania. Serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori se asigura ca destinatarul se va bucura de un aranjament proaspat, in stare impecabila.

Îți recomandăm

Cala este originara din Africa de Sud, fiind o floare cu o inflorescenta deosebita alcatuita dintr-un spadice cilindric si o spata alba. Aceste flori au o eleganta unica, data de aspectul cerat al petalelor. 


Ca floare taiata, rezista pana la 10 zile, de aceea este des folosita in buchete de flori. Cala se potriveste in buchete de trandafiri, intrucat se intrec in eleganta si simbolistica.