Buchet cale galbene
Fantezie de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
225 RON
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 29 Iun 2023
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, 14 Mai 2023
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 23 Ian 2023

Un buchet de cale galbene care defineste creativitatea si expertiza in domeniu ale florarilor de la Magazinul de FloriCalele sunt simboluri ale elegantei, iar acest buchet de flori decorat cu verdeata asortata, va transforma orice ocazie intr-una speciala. Prospetimea zilelor de vara, culorile pastelate ale naturii si rafinamentul aranjamentelor de flori somptuase. Toate acestea intr-un buchet de cale galbene simplu si modern.

Îți recomandăm

Calele sunt flori elegante, avand florile in forma de palnie, care au un aspect gratios si rafinat. Culorile calelor sunt de obicei pastelate, avand petalele groase. Ca flori taiate, calele sunt folosite adesea in buchete de flori si aranjamente florale, fiind foarte rezistente: rezista intre 7 si 10 zile. Calele galbene simbolizeaza optimismul si veselia, de aceea un buchet de cale galbene va fi asociat cu vara.