Buchet cale galbene
Fantezie de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
188 RON
Eu va multumesc. Serviciul a fost impecabil.   Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Alexa Ctin, 21 Iun 2020
Va multumim din suflet pentru livrarea perfecta efectuata ieri de ziua mamei mele – nu numai ca florile au fost superbe, dar domnul care le-a livrat a fost foarte dragut si a mentinut aerul de surpriza pana in ultima clipa! Va folosim de cativa ani cu acelasi succes in fiecare an – si ne bucuram nespus ca standardele dumneavoastra sunt intotdeauna aceleasi, de cea mai buna calitate. Ce serviciu fantastic oferiti, sa aduceti atata bucurie in vietile oamenilor prin produsele de calitate superioara livrate prompt de catre angajati zambitori si placuti – ar trebui sa fiti dati exemplu pentru toti cei care pornesc afaceri in Romania, caci poate daca ar fi fost mai multi ca dumneavoastra Romania nu s-ar fi aflat in criza din ziua de azi!
Daniela si Matei - Londra, 25 Iul 2020
Multumesc mult pt livrarea prompta.
Miruna Smith, 3 Ian 2020

Un buchet de cale galbene care defineste creativitatea si expertiza in domeniu ale florarilor de la Magazinul de FloriCalele sunt simboluri ale elegantei, iar acest buchet de flori decorat cu verdeata asortata, va transforma orice ocazie intr-una speciala. Prospetimea zilelor de vara, culorile pastelate ale naturii si rafinamentul aranjamentelor de flori somptuase. Toate acestea intr-un buchet de cale galbene simplu si modern.

Îți recomandăm

Calele sunt flori elegante, avand florile in forma de palnie, care au un aspect gratios si rafinat. Culorile calelor sunt de obicei pastelate, avand petalele groase. Ca flori taiate, calele sunt folosite adesea in buchete de flori si aranjamente florale, fiind foarte rezistente: rezista intre 7 si 10 zile. Calele galbene simbolizeaza optimismul si veselia, de aceea un buchet de cale galbene va fi asociat cu vara.