Buchet cale galbene
Fantezie de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
195 RON
Multumim foarte mult !Totul a decurs perfect, livrarea s-a facut la timp in Craiova, foarte profesionist, ca de fiecare data cand am utilizat serviciile de pe site-ul d-voastra ! si suntem utilizatori "vechi" din 2011  Aveti ca de obicei nota 10/10 si recomandarile noastre la toti prietenii din diaspora Montreal & Quebec City (Canada)
Catalin Ionascu, 12 Iun 2021
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 6 Iul 2021
Va multumesc din inima! Totul este superb. Soacra mea este foarte fericita! Sunteti grozavi! Va voi recomanda de cate ori voi avea ocazia si voi apela cu incredere si altadata! Va doresc toate cele bune!
Melinda B, 6 Sep 2021

Un buchet de cale galbene care defineste creativitatea si expertiza in domeniu ale florarilor de la Magazinul de FloriCalele sunt simboluri ale elegantei, iar acest buchet de flori decorat cu verdeata asortata, va transforma orice ocazie intr-una speciala. Prospetimea zilelor de vara, culorile pastelate ale naturii si rafinamentul aranjamentelor de flori somptuase. Toate acestea intr-un buchet de cale galbene simplu si modern.

Îți recomandăm

Calele sunt flori elegante, avand florile in forma de palnie, care au un aspect gratios si rafinat. Culorile calelor sunt de obicei pastelate, avand petalele groase. Ca flori taiate, calele sunt folosite adesea in buchete de flori si aranjamente florale, fiind foarte rezistente: rezista intre 7 si 10 zile. Calele galbene simbolizeaza optimismul si veselia, de aceea un buchet de cale galbene va fi asociat cu vara.