Buchet cale galbene
Fantezie de vara

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
270 RON
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 9 Dec 2023
Buna ziua, vreau sa va multumesc pentru livrarea comenzii conform prezentarii si la timp. Florile am inteles ca au fost extraordinar de frumoase si e bine de stiut ca le putem face bucurii de ziua lor celor ramasi acasa, in special ca putem plati cu serviciul paypal. De fapt asta a fost unul dintre factorii determinanti de a face comanda prin internet. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciil voastre. Toate cele bune!
Cristina Swift, 11 Feb 2024
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 27 Feb 2024

Un buchet de cale galbene care defineste creativitatea si expertiza in domeniu ale florarilor de la Magazinul de FloriCalele sunt simboluri ale elegantei, iar acest buchet de flori decorat cu verdeata asortata, va transforma orice ocazie intr-una speciala. Prospetimea zilelor de vara, culorile pastelate ale naturii si rafinamentul aranjamentelor de flori somptuase. Toate acestea intr-un buchet de cale galbene simplu si modern.

Îți recomandăm

Calele sunt flori elegante, avand florile in forma de palnie, care au un aspect gratios si rafinat. Culorile calelor sunt de obicei pastelate, avand petalele groase. Ca flori taiate, calele sunt folosite adesea in buchete de flori si aranjamente florale, fiind foarte rezistente: rezista intre 7 si 10 zile. Calele galbene simbolizeaza optimismul si veselia, de aceea un buchet de cale galbene va fi asociat cu vara.