Cos crini, trandafiri si eustoma
Cosuletul Miresei

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
417 RON
Mi s-a spus ca florile au fost superbe ! Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat !
Sandy, 15 Ian 2023
Multumesc ptr serviciile de exceptie. Mama a fost foarte fericita de aranjamentul floral primit de ziua ei.
Dana P, 8 Ian 2023
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 10 Ian 2023

Un cos de flori albe ce denota puritate si gingasie, realizat din crini, trandafiri si eustoma. Un aranjament de flori rafinat, acest cos de crini alaturi de trandafiri este potrivit oricarui eveniment. Cosul este potrivit si pentru ocazii festive precum nunti, botezuri, pentru un decor perfect, simplu dar modern.

Magazinul de Flori foloseste flori proaspete pentru a realiza cosulete cu un aspect impecabil, care pot fi livrate in orice oras din Romania prin serviciul de flori online, curierat rapid.

Îți recomandăm

Cosurile de flori sunt ideale pentru ocaziile festive sau pentru evenimente deosebite, fiind un decor care denota rafinament si eleganta in orice incapere. In functie de florile care il compun, cosul poate fi daruit pentru a face o declaratie, pentru a multumi sau a face o surpriza.

Trandafirii transmit pasiune, crinii sunt simbolul distinctiei, iar eustoma este planta bucuriei, emanand optimism. Un cos de flori alb este un mesaj al inocentei indiferent de ocazie. Cosurile florale oferite de Magazinul de Flori au un aspect deosebit si contin doar flori proaspete, care vor impresiona prin colorit si prin parfum.