Cos trandafiri galbeni

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
275 RON
Tin sa multumesc intregii echipe de la "Magazinul de Flori" pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Comada livrata cu succes si la timp, flori extraordinare. Va recomand cu cea mai mare placere.
Dan Ciprian Golianu - Irland, 23 Dec 2020
Buna seara va multumesc pentru promptitudinea livrarii cadoului la ora specificata..Un tort excelent si un buchet deosebit! O sa mai fac comenzi si pe viitor la dvs si o sa va recomand cu caldura! Cu stima
Smaranda G, 24 Ian 2021
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 12 Dec 2020

Un cadou deosebit, acest cos de trandafiri contine 17 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate, organizati intr-un aranjament special. Acest cos de flori este ideal pentru a face o surpriza de neuitat si pentru a maguli destinatarul. Faceti cea mai buna alegere din vasta oferta de trandafiri online si oferiti un cos special, cu un aspect impecabil.


Cosul de flori este realizat cu cea mai mare grija de catre floristii experti de la Magazinul de Flori si livrat prin serviciul de flori online, direct la domiciliul destinatarului.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile pasiunii, care denota totodata eleganta si rafinament. Potriviti pentru prima intalnire, pentru aniversari sau pentru evenimente festive, trandafirii au un aspect inconfundabil si un miros dulce. Parfumul este mai puternic in zilele calduroase, atunci cand procesul de fotosinteza este mai intens.


In functie de colorit, trandafirii transmit sentimente diferite. Trandafirii galbeni sunt simbolul geloziei, dar si al prieteniei, intrucat aceasta culoare degaja caldura si afectiune. Magazinul de Flori ofera trandafiri proaspeti, in buchete si aranjamente speciale, realizate de cel mai bun atelier flori din Romania.