Cos trandafiri galbeni

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
286 RON
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 27 Oct 2021
Va multumesc pentru profesionalismul cu care ati onorat comanda pentru aniversarea celor 80 de ani ai mamei mele! Toate cele bune, si spor la un business bine facut!! Din Michigan,
ILEANA V, 2 Ian 2022
Va multumim pentru seriozitatea cu care ne-ati ajutat sa facem o frumoasa surpriza prietenei noastre !!! Compozitia florala foarte frumoasa.!!! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră !!!!
David A, 19 Oct 2021

Un cadou deosebit, acest cos de trandafiri contine 17 trandafiri galbeni de cea mai buna calitate, organizati intr-un aranjament special. Acest cos de flori este ideal pentru a face o surpriza de neuitat si pentru a maguli destinatarul. Faceti cea mai buna alegere din vasta oferta de trandafiri online si oferiti un cos special, cu un aspect impecabil.


Cosul de flori este realizat cu cea mai mare grija de catre floristii experti de la Magazinul de Flori si livrat prin serviciul de flori online, direct la domiciliul destinatarului.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile pasiunii, care denota totodata eleganta si rafinament. Potriviti pentru prima intalnire, pentru aniversari sau pentru evenimente festive, trandafirii au un aspect inconfundabil si un miros dulce. Parfumul este mai puternic in zilele calduroase, atunci cand procesul de fotosinteza este mai intens.


In functie de colorit, trandafirii transmit sentimente diferite. Trandafirii galbeni sunt simbolul geloziei, dar si al prieteniei, intrucat aceasta culoare degaja caldura si afectiune. Magazinul de Flori ofera trandafiri proaspeti, in buchete si aranjamente speciale, realizate de cel mai bun atelier flori din Romania.