Crini albi si gerbera rosii

Alege ceva special
Alege mărimea
224 RON
Cadoul a fost asa cum m-am asteptat, sarbatorita a fost foarte incantata, orhideea e superba. 
Cristina N, 18 Mai 2022
Mulțumesc pentru livrare! Sărbătorita a fost placut impresionata! Am văzut o fotografie a buchetului și era exact ca cel de pe situl dumneavoastra! Va felicit pentru profesionalism și seriozitate!
Cristina R, 25 Apr 2022
Miorita K, 18 Mar 2022

Nimic nu se compara cu parfumul imbietor al florilor de crin, iar acest buchet de crini albi si gerbera rosii, asortat cu verdeata mixta, imbie simturile oricui!


Un buchet de flori impozant, care se va ridica la inaltimea asteptarilor oricarei ocazii. Magazinul de Flori alege flori proaspete, pe care le aranjeaza intr-un impresionant aranjament floral. Tu trebuie doar sa alegi destinatarul, iar serviciul livrari flori la domiciliu se asigura ca persoana draga tie primeste acest superb buchet imediat, in orice oras din Romania!

Îți recomandăm

Florii de crin ii sunt asociate o sumedenie de mituri, care reflecta felul in care oamenii pretuiesc puritatea si inocenta. Un buchet de flori din crini este potrivit mai degraba evenimentelor formale, avand in vedere faptul ca aceste flori sunt renumite pentru parfumul lor. 


Un aranjament din crini va fi o oaza de rasfaturi pentru simtul olfactiv. Aspectul vizual este completat perfect de niste flori de gerbera, simbol al delicatetii si dinstinctiei.