Crini albi si gerbera rosii

Alege ceva special
Alege mărimea
272 RON
Va multumesc foarte foarte mult.Apreciez nespus disponibilitatea vostra in a satisface clientul si in mod sigur voi recomanda firma voastra si altrora
Jan, 15 Mar 2024
Va urez mult succes in afacere si va rog sa primiti aprecierile mele de bine pentru "ajutorul" pe care-l dati celor care nu au posibilitatea sa ofere in direct celor dragi "sentimente frumoase si dulcele de tort". Toate cele bune si frumoase!
A. M, 21 Ian 2024
buna ziua, multumesc mult pt tort.a fist livrat la timp, fiti sigur ca data viitoare voi folosi serviciile dvs pt profesionalismul cu care m ati tratat! Si folosesc destul de des serviciul de livrari. Multumesc inca o data pt tot si ne vom auzi curand
Adina Maynardit, 9 Apr 2024

Nimic nu se compara cu parfumul imbietor al florilor de crin, iar acest buchet de crini albi si gerbera rosii, asortat cu verdeata mixta, imbie simturile oricui!


Un buchet de flori impozant, care se va ridica la inaltimea asteptarilor oricarei ocazii. Magazinul de Flori alege flori proaspete, pe care le aranjeaza intr-un impresionant aranjament floral. Tu trebuie doar sa alegi destinatarul, iar serviciul livrari flori la domiciliu se asigura ca persoana draga tie primeste acest superb buchet imediat, in orice oras din Romania!

Îți recomandăm

Florii de crin ii sunt asociate o sumedenie de mituri, care reflecta felul in care oamenii pretuiesc puritatea si inocenta. Un buchet de flori din crini este potrivit mai degraba evenimentelor formale, avand in vedere faptul ca aceste flori sunt renumite pentru parfumul lor. 


Un aranjament din crini va fi o oaza de rasfaturi pentru simtul olfactiv. Aspectul vizual este completat perfect de niste flori de gerbera, simbol al delicatetii si dinstinctiei.