Crini albi si gerbera rosii

Alege ceva special
Alege mărimea
240 RON
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 7 Noi 2022
...fff frumoase florile ...mi-a trimis o poza cu buchetul si e foarte fain ...si ea a fost incantata ca nu se astepta ...multumesc foarte frumos si pentru buchet si pentru seriozitate ...si cu siguranta o sa mai apelez la dvs.
Moron Marian-Tudor, 23 Mar 2022
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 4 Mai 2022

Nimic nu se compara cu parfumul imbietor al florilor de crin, iar acest buchet de crini albi si gerbera rosii, asortat cu verdeata mixta, imbie simturile oricui!


Un buchet de flori impozant, care se va ridica la inaltimea asteptarilor oricarei ocazii. Magazinul de Flori alege flori proaspete, pe care le aranjeaza intr-un impresionant aranjament floral. Tu trebuie doar sa alegi destinatarul, iar serviciul livrari flori la domiciliu se asigura ca persoana draga tie primeste acest superb buchet imediat, in orice oras din Romania!

Îți recomandăm

Florii de crin ii sunt asociate o sumedenie de mituri, care reflecta felul in care oamenii pretuiesc puritatea si inocenta. Un buchet de flori din crini este potrivit mai degraba evenimentelor formale, avand in vedere faptul ca aceste flori sunt renumite pentru parfumul lor. 


Un aranjament din crini va fi o oaza de rasfaturi pentru simtul olfactiv. Aspectul vizual este completat perfect de niste flori de gerbera, simbol al delicatetii si dinstinctiei.