Crini, gerbera si crizanteme albe
Satin alb

Alege ceva special
Alege mărimea
357 RON
Buna ziua, Vreau ca pe aceasta cale sa va multumesc pentru calitatea serviciilor prestate si pentru calitatea produselor, am primit o poza cu buchetul de flori pe care l-ati trimis, e absolut superb. Succes in ceea ce faceti!
Lucian Avramescu, 31 Ian 2023
Multumesc, Stefan. Incantata sa primesc confirmarea. Folosesc serviciile firmei dvs de 4 ani. Locuiesc in SUA, familia este acasa in Romania. Intotdeauna ati fost prompti si serviciul ireprosabil. O sa mai apelez la firma dvs in viitor. Multumesc frumos
Ioana, 25 Dec 2022
Multumesc echipei magazinuldeflori.ro pentru serviciile excelente, pentru amabilitate si disponibilitate. Nu suntem la prima colaborare si marturisesc ca voi "recidiva" cu proxima ocazie!
Mihai S, 25 Dec 2022

Un impresionant buchet format din crini albi, gerbera si crizanteme albe, un deliciu floral care va incanta orice destinatar. Acest buchet de crini va aduce inocenta si puritate in orice incapere.


Designerii florari de la Magazinul de Flori aleg doar flori proaspete, pe care le livreaza in buchete inventive direct la domiciliul destinatarului, prin serviciul livrari flori online.

Îți recomandăm

Crinii albi reprezinta puritatea si inocenta, fiind potriviti mai ales pentru evenimentele formale. Crinii dau un aspect aparte oricarui buchet de flori, prin eleganta si coloritul deosebit. Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate, fiind folositi din cele mai vechi timpuri ca podoabe florale.


Pentru un design rafinat, un buchet de crini este asortat cu gerbera si crizanteme, intr-un aranjament pretios si delicat. Floristii inventivi de la Magazinul de Flori aleg flori proaspete pe care le livreaza in stare impecabila la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.