Crini, gerbera si crizanteme albe
Satin alb

Alege ceva special
Alege mărimea
252 RON
Buna ziua, va multumesc pentru surpriza pe care ati realizat-o. Livrarea a fost făcută conform cerintelor. A fost prima colaborare cu voi si cu siguranta nu ultima. Ati dat dovada de profesionalism si devotament in munca depusă pentru clienti. Felicitări magazinuldeflori.ro!
D. T, 16 Noi 2020
Multumesc dumneavoastra si colegilor dumneavoastra pentru modul eficient si profesionist in care m-ati ajutat. Va voi recomanda cunoscutilor mei.
D. M, 2 Iul 2020
Tin sa multumesc intregii echipe de la "Magazinul de Flori" pentru promptitudinea si profesionalismul de care au dat dovada. Comada livrata cu succes si la timp, flori extraordinare. Va recomand cu cea mai mare placere.
Dan Ciprian Golianu - Irland, 27 Noi 2020

Un impresionant buchet format din crini albi, gerbera si crizanteme albe, un deliciu floral care va incanta orice destinatar. Acest buchet de crini va aduce inocenta si puritate in orice incapere.


Designerii florari de la Magazinul de Flori aleg doar flori proaspete, pe care le livreaza in buchete inventive direct la domiciliul destinatarului, prin serviciul livrari flori online.

Îți recomandăm

Crinii albi reprezinta puritatea si inocenta, fiind potriviti mai ales pentru evenimentele formale. Crinii dau un aspect aparte oricarui buchet de flori, prin eleganta si coloritul deosebit. Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate, fiind folositi din cele mai vechi timpuri ca podoabe florale.


Pentru un design rafinat, un buchet de crini este asortat cu gerbera si crizanteme, intr-un aranjament pretios si delicat. Floristii inventivi de la Magazinul de Flori aleg flori proaspete pe care le livreaza in stare impecabila la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.