Crini, gerbera si crizanteme albe
Satin alb

Alege ceva special
Alege mărimea
378 RON
Va multumesc din suflet! Totul a fost perfect...ne auzim curand pentru o noua comanda!
Lenuta D, 28 Feb 2024
Va multumesc pentru cosul de flori livrat! Mama a ramas placut surprinsa, trandafirii extraordinari de frumosi si aranjamentul exceptional! Multumesc din suflet!!! 
Oana Maria, 21 Ian 2024
Voi reveni cu cea mai mare placere!
Mikaela R, 27 Ian 2024

Un impresionant buchet format din crini albi, gerbera si crizanteme albe, un deliciu floral care va incanta orice destinatar. Acest buchet de crini va aduce inocenta si puritate in orice incapere.


Designerii florari de la Magazinul de Flori aleg doar flori proaspete, pe care le livreaza in buchete inventive direct la domiciliul destinatarului, prin serviciul livrari flori online.

Îți recomandăm

Crinii albi reprezinta puritatea si inocenta, fiind potriviti mai ales pentru evenimentele formale. Crinii dau un aspect aparte oricarui buchet de flori, prin eleganta si coloritul deosebit. Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate, fiind folositi din cele mai vechi timpuri ca podoabe florale.


Pentru un design rafinat, un buchet de crini este asortat cu gerbera si crizanteme, intr-un aranjament pretios si delicat. Floristii inventivi de la Magazinul de Flori aleg flori proaspete pe care le livreaza in stare impecabila la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.