Crini, gerbera si crizanteme albe
Satin alb

Alege ceva special
Alege mărimea
294 RON
Buna ziua domnule Stefan, Va multumim frumos pentru serviciile oferite. Buchetul de flori a fost o surpriza foarte placuta pentru cei de acasa asa ca va multumim mult pentru tot. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dumneavostra. Am apreciat mult si emailul trimis in care ne-ati informat ca buchetul a fost livrat. Inca o data va multumim si va dorim o zi placuta!
Karina Balan, 31 Ian 2021
Multumesc mult pentru buchetul deosebit. Mama a fost impresionata. Felicitari pentru servicii !
L. M, 18 Ian 2021
Multumesc din suflet pentru profesionalism. Cu siguranta ca va voi recomanda prietenilor mei. O seara buna,
Luminita P, 6 Dec 2020

Un impresionant buchet format din crini albi, gerbera si crizanteme albe, un deliciu floral care va incanta orice destinatar. Acest buchet de crini va aduce inocenta si puritate in orice incapere.


Designerii florari de la Magazinul de Flori aleg doar flori proaspete, pe care le livreaza in buchete inventive direct la domiciliul destinatarului, prin serviciul livrari flori online.

Îți recomandăm

Crinii albi reprezinta puritatea si inocenta, fiind potriviti mai ales pentru evenimentele formale. Crinii dau un aspect aparte oricarui buchet de flori, prin eleganta si coloritul deosebit. Crinii sunt cele mai vechi flori cultivate, fiind folositi din cele mai vechi timpuri ca podoabe florale.


Pentru un design rafinat, un buchet de crini este asortat cu gerbera si crizanteme, intr-un aranjament pretios si delicat. Floristii inventivi de la Magazinul de Flori aleg flori proaspete pe care le livreaza in stare impecabila la domiciliul destinatarului, prin serviciul curier flori.