Caută:

Cutie cadou de sarbatori (11 produse)

Alege ceva special:

Daca doresti sa oferi un cadou de sarbatori complex, aceasta cutie de cadou este alegerea perfecta! Surprinde o persoana draga de sarbatori si trimite un cadou personalizat, care contine ingredientele ideale pentru momente magice.


Continut cutie:

1 cutie pralinetti cappuccino Heidi 250 g, 1 cutie bomboane Suchardine 200 g, 1 sticla de vin rosu Murfatlar (Cabernet Sauvignon) 750 ml, 1 cozonac 600 g, 1 cutie cafea Jacobs Kronung 2x250 g, 1 cutie trufe cognac Jacquot 200g, 1 cutie bomboane Ferrero Rocher 63 g, 1 figurina de Craciun (zana), O crenguta de brad, 1 glob, 1 cutie cu fereastra si maner.


Cutia de cadou se poate personaliza prin adaugarea unei panglici cu numele companiei sau un mesaj de sarbatori. Magazinul de Flori ofera un set complex de cutii de cadou, din care se poate alege cel potrivit. Pentru a consulta oferta, vizitati sectiunile dedicate cadourilor de sarbatori.


Acest produs se livreaza doar in Bucuresti, prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera discount de 20-50% pentru mai multe cutii comandate.