Cos crini, trandafiri si eustoma
Cosuletul Miresei

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
392 RON
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, May 17th 2023
Va multumesc foarte foarte mult.Apreciez nespus disponibilitatea vostra in a satisface clientul si in mod sigur voi recomanda firma voastra si altrora
Jan, Mar 22nd 2023
Mii de multumiri pentru promptitudinea si profesionalismul de care a-ti dat dovada! Buchetul de flori si tortul au fost superbe iar mama a fost super incantata de surpriza!
Teodora, Londra, Jan 19th 2023

Un cos de flori albe ce denota puritate si gingasie, realizat din crini, trandafiri si eustoma. Un aranjament de flori rafinat, acest cos de crini alaturi de trandafiri este potrivit oricarui eveniment. Cosul este potrivit si pentru ocazii festive precum nunti, botezuri, pentru un decor perfect, simplu dar modern.

Magazinul de Flori foloseste flori proaspete pentru a realiza cosulete cu un aspect impecabil, care pot fi livrate in orice oras din Romania prin serviciul de flori online, curierat rapid.

Îți recomandăm

Cosurile de flori sunt ideale pentru ocaziile festive sau pentru evenimente deosebite, fiind un decor care denota rafinament si eleganta in orice incapere. In functie de florile care il compun, cosul poate fi daruit pentru a face o declaratie, pentru a multumi sau a face o surpriza.

Trandafirii transmit pasiune, crinii sunt simbolul distinctiei, iar eustoma este planta bucuriei, emanand optimism. Un cos de flori alb este un mesaj al inocentei indiferent de ocazie. Cosurile florale oferite de Magazinul de Flori au un aspect deosebit si contin doar flori proaspete, care vor impresiona prin colorit si prin parfum.