Gerbera galbene si albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
250 RON
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 18 Noi 2020
Va multumesc pentru florile superbe! Am trimis buchetul ca un semn de multumire. A fost magnific
Ion, 19 Oct 2020
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 28 Noi 2020

O combinatie de galben luminos si alb pur, acest buchet de gerbera este decorat cu verdeata mixta pentru un contrast deosebit. Realizat cu grija din flori proaspete, acest buchet de gerbera galbene si albe transmite naturalete si va aduce o raza de lumina in orice incapere.


Magazinul de Flori se ocupa de livrare la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Gerbera este o planta cu flori in culori vibrante, care se remarca prin delicatete si distinctie. Aceste plante ornamentale fac parte din familia florii-soarelui, fiind folosite in buchete de flori pentru aspectul impecabil. 


Un buchet de gerbera este apreciat pentru coloritul intens, fiind un cadou floral pe masura oricarui eveniment. Florile de gerbera au ajuns in Europa in anul 1900, iar mai tarziu au capatat o importanta comerciala notabila, fiind pe locul cinci in topul florilor folosite in aranjamente florale.