Gerbera galbene si albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
320 RON
Va multumesc pentru seriozitate, ma bucur sa mai intalnesc si oameni seriosi, e impresionant ceea ce faceti, o sa ne mai auzim pe 1 si 8 Martie, va doresc o zi buna.
Alex M, 21 Feb 2023
Multumesc foarte mult pentru serviciul extraordinar, voi reveni cu siguranta
Elena R, 14 Iun 2023
Vreau sa va multumesc foarte mult pentru promtitudinea de care ati dat dovada, recomand serviciile dumneavoastra tuturor, cu atat mai mult celor plecati afara din tara care vor sa faca o bucuriie celor dragi de acasa care locuiesc nu numai in orasele mari.
Gabriela Tu, 1 Iul 2023

O combinatie de galben luminos si alb pur, acest buchet de gerbera este decorat cu verdeata mixta pentru un contrast deosebit. Realizat cu grija din flori proaspete, acest buchet de gerbera galbene si albe transmite naturalete si va aduce o raza de lumina in orice incapere.


Magazinul de Flori se ocupa de livrare la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Gerbera este o planta cu flori in culori vibrante, care se remarca prin delicatete si distinctie. Aceste plante ornamentale fac parte din familia florii-soarelui, fiind folosite in buchete de flori pentru aspectul impecabil. 


Un buchet de gerbera este apreciat pentru coloritul intens, fiind un cadou floral pe masura oricarui eveniment. Florile de gerbera au ajuns in Europa in anul 1900, iar mai tarziu au capatat o importanta comerciala notabila, fiind pe locul cinci in topul florilor folosite in aranjamente florale.