Gerbera galbene si albe

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
340 RON
Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 18 Mar 2023
Am facut doua comenzi pina acum prin firma dumneavoastra si am fost foarte impresionata de serviciul impecabil si prompt acordat. Mama mea a fost foarte fericita sa primeasca la timp darurile trimise. Am cercetat competitia inainte sa comand si Magazinul de Flori este cea mai buna alegere: preturile sunt foarte rentabile si calitatea este excelenta. Voi alege Magazinul de Flori pe viitor pentru cadourile trimise celor dragi, multumesc mult. 
Adriana P, 24 Dec 2022
va multumim pentru serviciu facut.A fost cum ati promis, de aceea si noi am avut  incredere in serviciile dvs de cativa ani.Vom apela si pe viitor  la serviciile dvs ,si va vom recomanda in elvetia. va multumim
V&M Popescu, 24 Feb 2023

O combinatie de galben luminos si alb pur, acest buchet de gerbera este decorat cu verdeata mixta pentru un contrast deosebit. Realizat cu grija din flori proaspete, acest buchet de gerbera galbene si albe transmite naturalete si va aduce o raza de lumina in orice incapere.


Magazinul de Flori se ocupa de livrare la domiciliu prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Gerbera este o planta cu flori in culori vibrante, care se remarca prin delicatete si distinctie. Aceste plante ornamentale fac parte din familia florii-soarelui, fiind folosite in buchete de flori pentru aspectul impecabil. 


Un buchet de gerbera este apreciat pentru coloritul intens, fiind un cadou floral pe masura oricarui eveniment. Florile de gerbera au ajuns in Europa in anul 1900, iar mai tarziu au capatat o importanta comerciala notabila, fiind pe locul cinci in topul florilor folosite in aranjamente florale.