Gerbera si crizanteme
Buchet Pastelat

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
224 RON
Buna ziua, Vreau ca pe aceasta cale sa va multumesc pentru calitatea serviciilor prestate si pentru calitatea produselor, am primit o poza cu buchetul de flori pe care l-ati trimis, e absolut superb. Succes in ceea ce faceti!
Lucian Avramescu, 15 Ian 2021
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 30 Dec 2020
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 21 Feb 2021

Un buchet parca desprins dintr-un tablou impresionist, care contine gerbera portocalie  si crizanteme albe. Buchetul este bogat, cu florile dispuse pe rotund, pentru un aspect diafan. Acest buchet de gerbera completat cu crizanteme poate fi daruit unei prietene dragi sau persoanei iubite, pentru a impresiona.

Atelierul de flori online din cadrul florariei virtuale Magazinul de Flori se ocupa de livrarea la domiciliu, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Crizantema este printre cele mai cautate flori, atat pentru valoarea comerciala, cat si decorativa. Se gaseste intr-o varietate mare de culori si sunt renumite pentru culorile puternice. Ca flori taiate, pot rezista chiar si o luna daca sunt ingrijite corespunzator.

 

Un buchet de crizanteme poate reprezenta fie gingasie, fie sobrietate, in functie de colorit si de forma aranjamentului. Magazinul de Flori folosete crizanteme proaspete pentru a realiza buchete adaptabile oricarei situatii si ocazii.