Gerbera si crizanteme
Buchet Pastelat

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
192 RON
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 22 Ian 2020
Va multumesc foarte mult, buchetul a fost adorabil iar florile au fost proaspete. Nu voi uita niciodata ajutorul dat.
Nicola, 7 Aug 2020
Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 27 Aug 2020

Un buchet parca desprins dintr-un tablou impresionist, care contine gerbera portocalie  si crizanteme albe. Buchetul este bogat, cu florile dispuse pe rotund, pentru un aspect diafan. Acest buchet de gerbera completat cu crizanteme poate fi daruit unei prietene dragi sau persoanei iubite, pentru a impresiona.

Atelierul de flori online din cadrul florariei virtuale Magazinul de Flori se ocupa de livrarea la domiciliu, prin serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Crizantema este printre cele mai cautate flori, atat pentru valoarea comerciala, cat si decorativa. Se gaseste intr-o varietate mare de culori si sunt renumite pentru culorile puternice. Ca flori taiate, pot rezista chiar si o luna daca sunt ingrijite corespunzator.

 

Un buchet de crizanteme poate reprezenta fie gingasie, fie sobrietate, in functie de colorit si de forma aranjamentului. Magazinul de Flori folosete crizanteme proaspete pentru a realiza buchete adaptabile oricarei situatii si ocazii.