Trandafiri
Fantezie de toamna

Alege ceva special
357 RON
Multumesc tare mult! Prin intermediul dvs am reusit sa surprind placut pe cei dragi de acasa. Sunteti geniali!
Carmen, 9 Mar 2024
Multumesc pentru livrari. Ați fost minunați.
Adriana F, 1 Mai 2024
Site-ul vostru este unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit. Inca o data multumesc !
Ted, 28 Feb 2024

Trandafiri rosii, portocalii, hypericum rosu si beargrass - Fantezie de toamna – Fa-o sa viseze!

 

Un buchet deosebit, fantezist si jucaus, compus din trandafiri rosii si portocalii combinati cu boabe rosii de hypericum, totul asezonat cu frunze de beargrass. Aranjamentul este construit rotund, cu crengutele de hypericum intercalate printre trandafirii in culorile toamnei, accentuandu-le nuantele deosebite. Decorul de beargrass imbratiseaza din exterior intregul buchet, contribuind la constructia lui fantezista si inovatoare.

 

Buchetul de trandafiri si hypericum poate fi un cadou deosebit pentru diverse ocazii. Poate fi oferit la o aniversare, poate fi daruit unei tinere absolvente, poate fi daruit profesoarei sau unei colege. Nu va da gres nici oferit persoanei iubite, datorita culorilor pasionale pe care le include. Accentele de hypericum si aranjamentul inspirat din frunze de beargrass ii dau buchetului o nota jucausa si plina de viata.

 

De ce trandafiri si hypericum?

 

Asa cum este deja stiut, trandafirii vorbesc despre pasiune si eleganta. Acest fapt face ca buchetul de fata sa fie unul extrem de potrivit pentru a-ti exprima sentimentele pentru femeia speciala din viata ta, oricine ar fi ea. 

 

Fie ca este ziua ei, fie ca aniversati un eveniment important pentru voi, fie ca este pur si simplu o zi obisnuita si tu vrei sa-i faci o bucurie, acest buchet asortat de trandafiri este o alegere extrem de inspirata, care o va impresiona si cuceri. 

 

Comanda-l prin Magazinul de Flori, o florarie online care iti pune la dispozitie si cadouri alese cu grija: bomboane, torturi, mici jucarii sau chiar o felicitare care sa transmita mesajul tau clar si in siguranta, toate acompaniate de un serviciu de livrari prompt!

Îți recomandăm