Caută:

Trandafiri si frezii - Iubire Trainica

Alege ceva special:
Alege culorile preferate:

Da grai sentimentelor cu un buchet simplu, elegant si expresiv

 

11 trandafiri abia infloriti, de un rosu rubiniu dau viata si culoare acestui buchet. Pasiunea pe care ei o inspira este domolita discret de cele 10 frezii albe, care le aduc o nota de prospetime si puritate, desavarsita de verdele crud ar ramurilor de verdeata decorativa. O panglica eleganta si discreta sustine buchetul ca o sugestie timida a relatiei frumoase la care visezi.

 

Indiferent ca este cea mai buna prietena a ta, femeia cu care doresti sa-ti petreci restul vietii sau cea care ti-a fost  alaturi la bine si la rau de-a lungul timpului, cu siguranta va aprecia aceasta dovada de iubire, incredere si apreciere! 

 

Acest buchet este intruchiparea complimentelor pe care ar trebui sa le faci mai des femeilor din viata ta, un omagiu pe care-l poti aduce frumusetii lor fizice si sufletesti, un mod discret de a le asigura de aprecierea si respectul tau.

 

De ce trandafiri si frezii?

 

O relatie stransa si de durata, pe langa pasiunea si iubirea simbolizate de trandafirii rosii, necesita respectul reciproc, increderea si echilibrul sugerate de freziile albe, si terenul fertil pe care sa infloreasca, simbolizat de verdele crud. 

 

Da dovada de bun gust si profunzime cu acest buchet a carui semnificatie o va cuceri pe loc! E mai usor decat oricand, pentru ca Magazinul de Flori iti pune la dispozitie un serviciu prompt de livrare flori. Comanda buchetul acum si, la ora stabilita de tine, il vei primi la usa sau, si mai bine, ii va fi livrat persoanei dragi impreuna cu mesajul tau!