Buchet Alstroemeria

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
306 RON
Multumesc ptr serviciile de exceptie. Mama a fost foarte fericita de aranjamentul floral primit de ziua ei.
Dana P, 24 Feb 2024
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 25 Feb 2024
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 18 Feb 2024

Un buchet de flori inovativ format din alstroemeria albe, intr-un aranjament cu verdeata. Acest buchet de alstroemeria elegant se prezinta intr-un cadou floral unic, realizat doar de Magazinul de Flori pentru cele mai speciale ocazii care cer un buchet de flori.


Livrarea se poate face prin serviciul curier flori, care trimite flori la orice adresa din Romania.

Îți recomandăm

Floarea de alstroemeria este cunoscuta sub numele de crin incas, fiind o planta foarte rezistenta, de aceea este folosita in multe combinatii pentru buchetele de flori. In vaza, alstroemeria rezista pana la 14 zile, daca frunzele de pe tulpina nu sunt lasate in apa. Floarea este tinuta de multe ori ca talisman, simbolistica florilor prezentand-o ca un semn al bogatiei, prosperitatii si prieteniei.