Buchet Alstroemeria

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
252 RON
Va multumim pentru livrarea buchetului de trandafiri si a tortului.  Suntem foarte multumiti si o sa va mai folosim serviciile dvs. pe viitor.   Doamne Ajuta !
Fam Pop, 27 Dec 2020
Buna ziua stimate domn, Va multumesc foarte mult pentru pentru buchetul livrat mamei mele. Pot sa va spun ca reusiti sa faceti oamenii fericiti cum nu au mai fost vreodata. Vocea mamei mele exprima atata fericire incat aproape ca imi pare rau ca nu am fost prezenta si eu la acest moment. Este minunat si mama spune ca sunt atat de proaspete florile ca ea crede ca vor tine pana la sarbatorile pascale. Un singur lucru lipseste - mesajul, cel putin nu a fost descoperit de dansa. Nu este o mare problema daca ati uitat, oricum va multumesc. Va stau la dispozitie pentru restul de banuti ce trebuie sa ii achit pentru vaza. Voi ramane clienta dvs. si o sa va recomand cu toata inima O zi de exceptie. Ma bucur ca mai sunt oameni care stiu sa-si gestioneze afacerea profesionist.
Anonim, 9 Feb 2021
Serviciul a fost, ca intotdeauna, impecabil. Va multumesc. Pana data viitoare.
Corina R, 8 Dec 2020

Un buchet de flori inovativ format din alstroemeria albe, intr-un aranjament cu verdeata. Acest buchet de alstroemeria elegant se prezinta intr-un cadou floral unic, realizat doar de Magazinul de Flori pentru cele mai speciale ocazii care cer un buchet de flori.


Livrarea se poate face prin serviciul curier flori, care trimite flori la orice adresa din Romania.

Îți recomandăm

Floarea de alstroemeria este cunoscuta sub numele de crin incas, fiind o planta foarte rezistenta, de aceea este folosita in multe combinatii pentru buchetele de flori. In vaza, alstroemeria rezista pana la 14 zile, daca frunzele de pe tulpina nu sunt lasate in apa. Floarea este tinuta de multe ori ca talisman, simbolistica florilor prezentand-o ca un semn al bogatiei, prosperitatii si prieteniei.