Buchet de trandafiri
Magia culorilor

Alege ceva special
Alege mărimea
188 RON
Multumesc tare mult! Prin intermediul dvs am reusit sa surprind placut pe cei dragi de acasa. Sunteti geniali!
Carmen, 17 Oct 2020
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 30 Noi 2020
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 11 Ian 2021

Un buchet de trandafiri parfumat si multicolor, format din 15 trandafiri (rosii, albi, galbeni si roz) dispusi pe rotund.


Trandafirii sunt unul dintre cele mai elocvente simboluri atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Parfumul si diversitatea cromatica a acestui buchet de flori, va garanta inviorarea oricarui spatiu.


Acest buchet este realizat de cea mai prestigioasa florarie online, care foloseste doar flori proaspete. Comanda se face prin Magazinul de Flori, prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cel mai frumos mesaj de dragoste, iar cei multicolori aduc un amalgam de semnificatii. Trandafirii sunt folositi cu succes in aranjamente florale, iar florarii de la Magazinul de Flori folosesc intotdeauna doar flori proaspete pentru orice cadou cu flori.


Trandafirii nu sunt pretentiosi, insa au nevoie de apa proaspata in permanenta. Un buchet de trandafiri se potriveste oricarei situatii, iar mixul de trandafiri rosii, roz, albi si galbeni reprezinta eleganta si rafinamentul.