Buchet de trandafiri
Magia culorilor

Alege ceva special
Alege mărimea
195 RON
Multumesc tare mult! Prin intermediul dvs am reusit sa surprind placut pe cei dragi de acasa. Sunteti geniali!
Carmen, 13 Mar 2021
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 24 Mar 2021
Tortul expediat prin firma dvs. a fost o surpriza foarte placuta! Realitatea a depasit asteptarile! Suntem impresionati de calitate si seriozitate, multe multumiri!
Loredana si Adrian, 18 Apr 2021

Un buchet de trandafiri parfumat si multicolor, format din 15 trandafiri (rosii, albi, galbeni si roz) dispusi pe rotund.


Trandafirii sunt unul dintre cele mai elocvente simboluri atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Parfumul si diversitatea cromatica a acestui buchet de flori, va garanta inviorarea oricarui spatiu.


Acest buchet este realizat de cea mai prestigioasa florarie online, care foloseste doar flori proaspete. Comanda se face prin Magazinul de Flori, prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cel mai frumos mesaj de dragoste, iar cei multicolori aduc un amalgam de semnificatii. Trandafirii sunt folositi cu succes in aranjamente florale, iar florarii de la Magazinul de Flori folosesc intotdeauna doar flori proaspete pentru orice cadou cu flori.


Trandafirii nu sunt pretentiosi, insa au nevoie de apa proaspata in permanenta. Un buchet de trandafiri se potriveste oricarei situatii, iar mixul de trandafiri rosii, roz, albi si galbeni reprezinta eleganta si rafinamentul.