Buchet de trandafiri
Magia culorilor

Alege ceva special
Alege mărimea
195 RON
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 20 Noi 2021
Multumesc foarte mult pentru serviciul extraordinar, voi reveni cu siguranta
Elena R, 9 Ian 2022
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 7 Dec 2021

Un buchet de trandafiri parfumat si multicolor, format din 15 trandafiri (rosii, albi, galbeni si roz) dispusi pe rotund.


Trandafirii sunt unul dintre cele mai elocvente simboluri atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Parfumul si diversitatea cromatica a acestui buchet de flori, va garanta inviorarea oricarui spatiu.


Acest buchet este realizat de cea mai prestigioasa florarie online, care foloseste doar flori proaspete. Comanda se face prin Magazinul de Flori, prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cel mai frumos mesaj de dragoste, iar cei multicolori aduc un amalgam de semnificatii. Trandafirii sunt folositi cu succes in aranjamente florale, iar florarii de la Magazinul de Flori folosesc intotdeauna doar flori proaspete pentru orice cadou cu flori.


Trandafirii nu sunt pretentiosi, insa au nevoie de apa proaspata in permanenta. Un buchet de trandafiri se potriveste oricarei situatii, iar mixul de trandafiri rosii, roz, albi si galbeni reprezinta eleganta si rafinamentul.