Buchet de trandafiri
Magia culorilor

Alege ceva special
Alege mărimea
210 RON
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 8 Feb 2022
Va multumesc din inima! Totul este superb. Soacra mea este foarte fericita! Sunteti grozavi! Va voi recomanda de cate ori voi avea ocazia si voi apela cu incredere si altadata! Va doresc toate cele bune!
Melinda B, 22 Mar 2022
Multumim foarte mult !Totul a decurs perfect, livrarea s-a facut la timp in Craiova, foarte profesionist, ca de fiecare data cand am utilizat serviciile de pe site-ul d-voastra ! si suntem utilizatori "vechi" din 2011  Aveti ca de obicei nota 10/10 si recomandarile noastre la toti prietenii din diaspora Montreal & Quebec City (Canada)
Catalin Ionascu, 28 Feb 2022

Un buchet de trandafiri parfumat si multicolor, format din 15 trandafiri (rosii, albi, galbeni si roz) dispusi pe rotund.


Trandafirii sunt unul dintre cele mai elocvente simboluri atunci cand vine vorba de exprimarea sentimentelor. Parfumul si diversitatea cromatica a acestui buchet de flori, va garanta inviorarea oricarui spatiu.


Acest buchet este realizat de cea mai prestigioasa florarie online, care foloseste doar flori proaspete. Comanda se face prin Magazinul de Flori, prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cel mai frumos mesaj de dragoste, iar cei multicolori aduc un amalgam de semnificatii. Trandafirii sunt folositi cu succes in aranjamente florale, iar florarii de la Magazinul de Flori folosesc intotdeauna doar flori proaspete pentru orice cadou cu flori.


Trandafirii nu sunt pretentiosi, insa au nevoie de apa proaspata in permanenta. Un buchet de trandafiri se potriveste oricarei situatii, iar mixul de trandafiri rosii, roz, albi si galbeni reprezinta eleganta si rafinamentul.