Buchet de trandafiri si crini

Alege ceva special
Alege mărimea
238 RON
Imi place foarte mult site-ul vostru. Este de departe cel mai bun si cel mai usor de navigat ! Merci !
Dan, 27 Dec 2020
Mii de mulțumiri pt frumosul buchet trimis mamei mele cu ocazia zilei de naștere! Ținem legătura, o zi buna!
Miorita K, 7 Mar 2021
Va urez mult succes in afacere si va rog sa primiti aprecierile mele de bine pentru "ajutorul" pe care-l dati celor care nu au posibilitatea sa ofere in direct celor dragi "sentimente frumoase si dulcele de tort". Toate cele bune si frumoase!
A. M, 16 Feb 2021

Un buchet de flori asortat realizat din crini orientali galbeni, trandafiri galbeni si trandafiri portocalii. Echipa Magazinul de Flori a adaugat verdeata mixta si floarea miresei, pentru ca tu doar sa alegi destinatatul si acest aranjament floral sa fie livrat prin comenzi flori online, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii, insa crinii sunt florile impozante care dau o nota de regalitate oricarei ocazii. Culorile alese sunt simbol al entuziasmului, iar acest buchet de flori realizat cu grija din cele mai proaspete fire de trandafiri si crini orientali, reprezinta un aranjament luxuriant, menit sa surprinda!


Decorul este simplu, dar transmite eleganta! Florarii echipei Magazinul de Flori se asigura ca livreaza cadoul potrivit pentru ocazia aleasa.