Buchet de trandafiri si crini

Alege ceva special
Alege mărimea
255 RON
Serviciul a fost, ca intotdeauna, impecabil. Va multumesc. Pana data viitoare.
Corina R, 2 Feb 2022
Buna ziua, Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra atat cat si pentru profesionalismul cu care ati livrat comanda. Sincera sa fiu am avut putine retineri si emotii in legatura cu livrarea. Calitatea prestarii de serviciu este la un standard foarte ridicat. Surpriza a fost perfecta. Mama a fost foarte impresionata si nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile. Din cauza distantei, nu am reusit sa vad buchetul de flori sau sa gust din tort si sampanie, dar comentariile si reactia pe care mama mi le-a dat au spus totul. Va multumesc ca a-ti contribuit la aceasta frumoasa surpriza si a-ti rusit sa ii tineti zambetul pe fata. Sper ca urmatoarea comanda sa aiba acelasi success. Bafta in continuare!
Elis, 9 Apr 2022
As dori sa va multumesc frumos pentru suport, intelegere si promtitudine. Serviciile au fost extraordinare si calitatea lor de asemenea. Surpriza a fost mare si mamele fericite. Inca o data va multumesc foarte mult si sper sa tinem legatura pentru ca mai avem si zile de nastere si prieteni si o surpriza ca si cele pe care le oferiti este binevenita oricand. Toate cele bune!
Loredana, 29 Oct 2022

Un buchet de flori asortat realizat din crini orientali galbeni, trandafiri galbeni si trandafiri portocalii. Echipa Magazinul de Flori a adaugat verdeata mixta si floarea miresei, pentru ca tu doar sa alegi destinatatul si acest aranjament floral sa fie livrat prin comenzi flori online, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt florile iubirii, insa crinii sunt florile impozante care dau o nota de regalitate oricarei ocazii. Culorile alese sunt simbol al entuziasmului, iar acest buchet de flori realizat cu grija din cele mai proaspete fire de trandafiri si crini orientali, reprezinta un aranjament luxuriant, menit sa surprinda!


Decorul este simplu, dar transmite eleganta! Florarii echipei Magazinul de Flori se asigura ca livreaza cadoul potrivit pentru ocazia aleasa.