Buchet trandafiri albi
Visul Inocentei

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
165 RON
Buna ziua, trebuie sa va multumesc din suflet pentru bucuria livrata mamei mele cu ocazia implinirii frumoasei varste de 50 ani. Buchetul de flori a fost superb iar tortul delicios, am vazut fotogtafiile si am auzit comentariile. Va multumesc inca odata pentru ceea ce faceti si totodata pentru ca ne faceti, noua, celor ce locuim departe, viata mai usoara cand vine vorba de momente magice pentru cei dragi de acasa. O zi frumoasa!
Alexandra C, 8 Feb 2021
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 13 Feb 2021
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 2 Feb 2021

Un buchet de flori delicat, realizat din 11 trandafiri albi dispusi pe o parte. Acest buchet de trandafiri are un aspect de flori in cascada, dispuse intr-un buchet simplu, dar elegant. O atingere de puritate, inocenta si gingasie. Cadou floral potrivit pentru a adauga o nota de rafinament unei urari speciale.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt in mod indubitabil mesagerii dragostei, insa in functie de culoare, preiau din simbolismul cromatic. Trandafirii sunt foarte rezistenti ca flori taiate, de aceea sunt o alegere constanta pentru aranjamente deosebite sau pentru buchete de flori inventive, intrucat pot fi asociati cu orice fel de flori. Prin coloritul impresionant si mirosul dulce, un buchet de trandafiri va surprinde orice destinatar. Trandafirii albi simbolizeaza inocenta si puritatea, iar un buchet de flori realizat de floraria online Magazinul de Flori, din trandafiri proaspeti, ofera satisfactie garantata!