Buchet trandafiri albi
Visul Inocentei

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
132 RON
Multumesc pentru profesionalism si calitatea pe care o promovati.
Dragos B, 8 Noi 2020
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 25 Noi 2020
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 3 Noi 2020

Un buchet de flori delicat, realizat din 11 trandafiri albi dispusi pe o parte. Acest buchet de trandafiri are un aspect de flori in cascada, dispuse intr-un buchet simplu, dar elegant. O atingere de puritate, inocenta si gingasie. Cadou floral potrivit pentru a adauga o nota de rafinament unei urari speciale.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt in mod indubitabil mesagerii dragostei, insa in functie de culoare, preiau din simbolismul cromatic. Trandafirii sunt foarte rezistenti ca flori taiate, de aceea sunt o alegere constanta pentru aranjamente deosebite sau pentru buchete de flori inventive, intrucat pot fi asociati cu orice fel de flori. Prin coloritul impresionant si mirosul dulce, un buchet de trandafiri va surprinde orice destinatar. Trandafirii albi simbolizeaza inocenta si puritatea, iar un buchet de flori realizat de floraria online Magazinul de Flori, din trandafiri proaspeti, ofera satisfactie garantata!