Buchet trandafiri colorati
Deliciu multicolor

Alege ceva special
351 RON
299 RON
Am cumparat primul buchet de flori de la voi saptamana trecuta. Sunt cei mai frumosi trandafiri.
Roxana, 30 Ian 2024
Surpriza a taiat respiratia adresantului !Intotdeauna o sa va solicit pe dv ! Seriozitatea si promptitudinea va fac onoare ! Toata  stima !   Multumesc mult!
Anonim, 14 Ian 2024
Serviciii ireprosabile, comunicare placuta, oferte foarte bune, promtitudine si profesionalism!!!
Daniela D, 7 Ian 2024

O combinatie de trandafiri multicolori, asezati intr-un superb buchet de flori, care poate fi daruit unei persoane dragi cu orice ocazie. Magazinul de Flori va livra acest buchet oriunde in Romania, prin serviciul livrare flori.


Buchetul poate fi comandat impreuna cu o cutie de bomboane si un ursulet de plus, care vor intregi acest fermecator buchet de trandafiri ales din gama vasta de flori online oferite de floraria online preferata.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt flori care aduc prospetime, pasiune, dar si rafinament. Un buchet de trandafiri daruit este o dovada a iubirii. Acest buchet in culori contrastante reprezinta bucuria de a trai si jubileu frumusetii florilor.


Aranjati cu multa grija, trandafirii colorati pot deveni niste aranjamente superbe, iar serviciul nostru de curier flori ii trimite pentru tine unei personae dragi. Ingrijiti corespunzator, trandafirii infloresc frumos daca sunt pulverizati cu apa si protejati de temperaturi extreme.