Buchet trandafiri
Condur Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Multumesc pentru serviciul excelent și pentru poze! 
Mihaela D, 7 Feb 2022
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 5 Iul 2022
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 31 Ian 2022

Buchet de trandafiri rosii, impunator si elegant, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Culoarea trandafirilor poate fi schimbata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti adauga unul dintre cadourile speciale, propuse de magazinuldeflori.ro, iar surpriza va fi garantata.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Locurile de origine ale trandafirilor au fost timp de peste 5.000 de ani Persia si China. Florile cu parfum dulce si imbietor se gasesc acum in lume in peste 30.000 de varietati. Cu toate acestea, trandafirul este o planta hibrida, fiind obtinut prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Buchetele de trandafiri exprima romantism si dorinta, iar in functie de culoare, preiau si din simbolismul cromatic. Un aranjament floral realizat din trandafiri rosii este considerat expresia dragostei.