Buchet trandafiri
Condur Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
289 RON
Felicitari pentru pasiunea si profesionalismul cu care prestati serviciile voastre. Lacrimile de bucurie ale mamei cand a primit deosebitul buchet de flori de ziua ei au spus totul. Astept cu placere urmatoarea ocazie sa ii surprind pe cei dragi cu un buchet de la Magazinul de Flori. Va multumesc,
Elena P, 4 Mar 2023
Tocmai am vorbit cu prietena mea careia i-am trimis florile si era foarte incantata de ele. A spus ca sunt superbe si proaspete iar culoarea exceptional aleasa. Multumesc inca o data iar urmatoarea mea comanda va fi cu voi.
Patricia, 28 Feb 2023
Multumesc pentru serviicile de calitate pe care le oferiti. Sunt deja la a 3-a comanda iar destinatarii au fost foarte multumiti.
Gabriel, 18 Mar 2023

Buchet de trandafiri rosii, impunator si elegant, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Culoarea trandafirilor poate fi schimbata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti adauga unul dintre cadourile speciale, propuse de magazinuldeflori.ro, iar surpriza va fi garantata.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Locurile de origine ale trandafirilor au fost timp de peste 5.000 de ani Persia si China. Florile cu parfum dulce si imbietor se gasesc acum in lume in peste 30.000 de varietati. Cu toate acestea, trandafirul este o planta hibrida, fiind obtinut prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Buchetele de trandafiri exprima romantism si dorinta, iar in functie de culoare, preiau si din simbolismul cromatic. Un aranjament floral realizat din trandafiri rosii este considerat expresia dragostei.