Buchet trandafiri
Condur Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
238 RON
Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 15 Feb 2021
Va multumesc pentru profesionalismul dumneavoastra. Voi comanda cu mare placere pentru alte ocazii. Va doresc o saptamana placuta.
Cristina B, 21 Ian 2021
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 21 Feb 2021

Buchet de trandafiri rosii, impunator si elegant, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Culoarea trandafirilor poate fi schimbata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti adauga unul dintre cadourile speciale, propuse de magazinuldeflori.ro, iar surpriza va fi garantata.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Locurile de origine ale trandafirilor au fost timp de peste 5.000 de ani Persia si China. Florile cu parfum dulce si imbietor se gasesc acum in lume in peste 30.000 de varietati. Cu toate acestea, trandafirul este o planta hibrida, fiind obtinut prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Buchetele de trandafiri exprima romantism si dorinta, iar in functie de culoare, preiau si din simbolismul cromatic. Un aranjament floral realizat din trandafiri rosii este considerat expresia dragostei.