Buchet trandafiri
Condur Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
204 RON
Vroiam doar sa va spun ca sunt foarte impresionata de firma voastra. Tot ceea ce spuneti despre produsele voastre este adevarat. Orhideele au fost atat de proaspete ca au rezistat mai mult de o luna.
Diana, 30 Ian 2020
Va multumim pentru seriozitatea cu care ne-ati ajutat sa facem o frumoasa surpriza prietenei noastre !!! Compozitia florala foarte frumoasa.!!! Cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră !!!!
David A, 17 Oct 2020
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 9 Iun 2020

Buchet de trandafiri rosii, impunator si elegant, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Culoarea trandafirilor poate fi schimbata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti adauga unul dintre cadourile speciale, propuse de magazinuldeflori.ro, iar surpriza va fi garantata.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Locurile de origine ale trandafirilor au fost timp de peste 5.000 de ani Persia si China. Florile cu parfum dulce si imbietor se gasesc acum in lume in peste 30.000 de varietati. Cu toate acestea, trandafirul este o planta hibrida, fiind obtinut prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Buchetele de trandafiri exprima romantism si dorinta, iar in functie de culoare, preiau si din simbolismul cromatic. Un aranjament floral realizat din trandafiri rosii este considerat expresia dragostei.