Buchet trandafiri
Condur Regal

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
272 RON
Multumesc mult pentru profesionalismul de care dati dovada. O surpriza frumoasa datorita voua. Multumesc inca o data si revenim cu siguranta pentru alte surprize. 
Bianca M, 15 Apr 2023
Ali R, 19 Iul 2023
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 24 Apr 2023

Buchet de trandafiri rosii, impunator si elegant, decorat cu verdeata mixta. Acest buchet de flori deosebit conţine 11 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Culoarea trandafirilor poate fi schimbata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti adauga unul dintre cadourile speciale, propuse de magazinuldeflori.ro, iar surpriza va fi garantata.


Livrarea acestui buchet se poate face acum prin serviciul de livrare flori la domiciliu oferit de floraria online magazinuldeflori.ro.

Îți recomandăm

Locurile de origine ale trandafirilor au fost timp de peste 5.000 de ani Persia si China. Florile cu parfum dulce si imbietor se gasesc acum in lume in peste 30.000 de varietati. Cu toate acestea, trandafirul este o planta hibrida, fiind obtinut prin incrucisari succesive ale unei specii salbatice.


Buchetele de trandafiri exprima romantism si dorinta, iar in functie de culoare, preiau si din simbolismul cromatic. Un aranjament floral realizat din trandafiri rosii este considerat expresia dragostei.