Cos de trandafiri
Cos de primavara

Alege ceva special
Alege mărimea
240 RON
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 19 Oct 2020
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 6 Aug 2020
Va multumesc ! Surpriza a fost totala ! Si incantarea, idem !
C. R, 26 Ian 2020

Un cosulet de trandafiri incantator, format din trandafiri si hypericum verde, decorati cu verdeata asortata. Cadoul perfect pentru a arata persoanei iubite cat de speciala este. O combinatie colorata, intr-un cos floral care exprima cele mai dulci sentimente.


Acest cosulet cu flori poate fi livrat prin Magazinul de Flori, cel mai eficient serviciu de livrare flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori pentru cosuri si buchete de flori. Fie ca sunt combinati cu alte flori sau singuri, trandafirii dau un plus de eleganta oricarui cadou floral.


Trandafirii provin din Persia si China, unde au fost crescuti timp de peste 5.000 de ani. Cultivatorii europeni nu au mai reusit sa obtina parfumul inconfundabil gasit la trandafiri asiatici.


Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pe care florarii experti ii aranjeaza in cele mai originale buchete de trandafiri.