Cos de trandafiri
Cos de primavara

Alege ceva special
Alege mărimea
280 RON
Va multumesc pentru raspunsul rapid si pentru excelentele voastre servicii
Matei, 6 Iun 2022
Va multumesc pentru profesionalismul cu care ati onorat comanda pentru aniversarea celor 80 de ani ai mamei mele! Toate cele bune, si spor la un business bine facut!! Din Michigan,
ILEANA V, 21 Mar 2022
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 4 Iun 2022

Un cosulet de trandafiri incantator, format din trandafiri si hypericum verde, decorati cu verdeata asortata. Cadoul perfect pentru a arata persoanei iubite cat de speciala este. O combinatie colorata, intr-un cos floral care exprima cele mai dulci sentimente.


Acest cosulet cu flori poate fi livrat prin Magazinul de Flori, cel mai eficient serviciu de livrare flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori pentru cosuri si buchete de flori. Fie ca sunt combinati cu alte flori sau singuri, trandafirii dau un plus de eleganta oricarui cadou floral.


Trandafirii provin din Persia si China, unde au fost crescuti timp de peste 5.000 de ani. Cultivatorii europeni nu au mai reusit sa obtina parfumul inconfundabil gasit la trandafiri asiatici.


Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pe care florarii experti ii aranjeaza in cele mai originale buchete de trandafiri.