Cos de trandafiri
Cos de primavara

Alege ceva special
Alege mărimea
300 RON
Multumesc mult! Sunt foarte placut impresionata de rapiditatea si promptitudinea cu care reactionati la solicitarile clientilor. Aveti din partea mea oricand o recomandare pentru potentiali clienti si numai cuvinte de lauda. Toate cele bune si va voi tine la curent in legatura cu livrarea din aceasta seara.
Oana Cristina, 10 Feb 2021
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 26 Dec 2020
Buna ziua, Doresc sa va multumesc pentru aranjamentul floral trimis in vederea onorari comenzi primite. Aspectul buchetului a fost exceptional, iar personalul foarte amabil. Va multumesc.
Codreanu Catalin, 17 Ian 2021

Un cosulet de trandafiri incantator, format din trandafiri si hypericum verde, decorati cu verdeata asortata. Cadoul perfect pentru a arata persoanei iubite cat de speciala este. O combinatie colorata, intr-un cos floral care exprima cele mai dulci sentimente.


Acest cosulet cu flori poate fi livrat prin Magazinul de Flori, cel mai eficient serviciu de livrare flori la domiciliu.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori pentru cosuri si buchete de flori. Fie ca sunt combinati cu alte flori sau singuri, trandafirii dau un plus de eleganta oricarui cadou floral.


Trandafirii provin din Persia si China, unde au fost crescuti timp de peste 5.000 de ani. Cultivatorii europeni nu au mai reusit sa obtina parfumul inconfundabil gasit la trandafiri asiatici.


Magazinul de Flori selectioneaza cu grija trandafiri proaspeti, pe care florarii experti ii aranjeaza in cele mai originale buchete de trandafiri.