Cos trandafiri cu verdeata

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
272 RON
Multumesc foarte mult. Imi place cum lucrati si in mod sigur va voi mai folosi
Larry, 2 Mai 2024
Multumesc frumos pt. serviciul perfect ca de obicei, bunica mea a fost asa de fericita sa primeasca flori de ziua ei iar tortul am auzit ca a fost excelent.
Joanna Fisher, 10 Feb 2024
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 5 Ian 2024

Trandafiri proaspeti intr-un cosulet rustic, ornamentat cu verdeata si fundita asortate. Acest cos de trandafiri din 11 trandafiri rosii va impresiona pe oricine, fiind un cadou clasic si elegant.


Livrarea acestui cos de flori se face la domiciliul destinatarului prin serviciul select de flori online Magazinul de Flori, cu retea de florarii locale in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Pentru un aranjament de flori cu adevarat special, care sa transmita pasiune si cele mai nobile sentimente, trandafirii sunt de neinlocuit. Un cos de flori in care sunt aranjati trandafiri proaspeti devine un cadou floral special, care poate fi daruit cu orice ocazie.


Trandafirii sunt apreciati nu doar pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru coloritul intens si parfumul dulce. Aceste flori miros mai bine atunci cand au parte de lumina directa, intrucat procesul fotosintezei este mai accelerat.