Cos trandafiri cu verdeata

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
224 RON
Va multumesc pentru promptitudinea de care ati dat dovada. E uimitor cum chiar si de la mii de kilometri poti face asemenea surprize. A fost o surpriza chiar si pentru mine, avand in vedere ca buchetul a sosit mult mai devreme Cu siguranta voi mai apela la serviciile dumneavoastra Cu respect
Laura Cosma, 7 Apr 2022
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 13 Ian 2022
Multumesc pentru promptitudine, a fost totul perfect tinand cont ca sunt la 20,000 de km departare:))
Bogdan B, 3 Apr 2022

Trandafiri proaspeti intr-un cosulet rustic, ornamentat cu verdeata si fundita asortate. Acest cos de trandafiri din 11 trandafiri rosii va impresiona pe oricine, fiind un cadou clasic si elegant.


Livrarea acestui cos de flori se face la domiciliul destinatarului prin serviciul select de flori online Magazinul de Flori, cu retea de florarii locale in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Pentru un aranjament de flori cu adevarat special, care sa transmita pasiune si cele mai nobile sentimente, trandafirii sunt de neinlocuit. Un cos de flori in care sunt aranjati trandafiri proaspeti devine un cadou floral special, care poate fi daruit cu orice ocazie.


Trandafirii sunt apreciati nu doar pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru coloritul intens si parfumul dulce. Aceste flori miros mai bine atunci cand au parte de lumina directa, intrucat procesul fotosintezei este mai accelerat.