Cos trandafiri cu verdeata

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
256 RON
Buna seara, Voiam sa va comunic ca gestul a avut efectul scontat, iar tortul a fost foarte bun. Multumesc!
Diana Soava, 15 Iun 2023
Va multumesc din inima! Totul este superb. Soacra mea este foarte fericita! Sunteti grozavi! Va voi recomanda de cate ori voi avea ocazia si voi apela cu incredere si altadata! Va doresc toate cele bune!
Melinda B, 2 Mai 2023
Multumiesc pentru livrarea prompta. Cadoul a fost livrat la timp iar sotia mea s-a indragostit de flori.
Aldo, 14 Sep 2023

Trandafiri proaspeti intr-un cosulet rustic, ornamentat cu verdeata si fundita asortate. Acest cos de trandafiri din 11 trandafiri rosii va impresiona pe oricine, fiind un cadou clasic si elegant.


Livrarea acestui cos de flori se face la domiciliul destinatarului prin serviciul select de flori online Magazinul de Flori, cu retea de florarii locale in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Pentru un aranjament de flori cu adevarat special, care sa transmita pasiune si cele mai nobile sentimente, trandafirii sunt de neinlocuit. Un cos de flori in care sunt aranjati trandafiri proaspeti devine un cadou floral special, care poate fi daruit cu orice ocazie.


Trandafirii sunt apreciati nu doar pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru coloritul intens si parfumul dulce. Aceste flori miros mai bine atunci cand au parte de lumina directa, intrucat procesul fotosintezei este mai accelerat.