Cos trandafiri cu verdeata

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
272 RON
Multumesc ! Mama mea a primit florile si i-au placut foarte mult ! Va multumesc pentru fericirea adusa mamei mele de 8 martie!
Alina, 25 Ian 2023
Va multumesc mult pentru profesionalism. E foarte placut , atunci cind si de la distanta , putem sa facem o bucurie celor ramasi acasa. Tatal meu a fost foarte surprins si nu se astepta la asa o surpriza.E bine ca exista si in Romania astfel de posibilitati prin care putem sa nu-i uitam pe cei dragi noua. Sanatate si succese in continuare
Madalina Mercea - Montreal, Canada, 7 Feb 2023
Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 6 Ian 2023

Trandafiri proaspeti intr-un cosulet rustic, ornamentat cu verdeata si fundita asortate. Acest cos de trandafiri din 11 trandafiri rosii va impresiona pe oricine, fiind un cadou clasic si elegant.


Livrarea acestui cos de flori se face la domiciliul destinatarului prin serviciul select de flori online Magazinul de Flori, cu retea de florarii locale in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Pentru un aranjament de flori cu adevarat special, care sa transmita pasiune si cele mai nobile sentimente, trandafirii sunt de neinlocuit. Un cos de flori in care sunt aranjati trandafiri proaspeti devine un cadou floral special, care poate fi daruit cu orice ocazie.


Trandafirii sunt apreciati nu doar pentru aspectul catifelat al petalelor, dar si pentru coloritul intens si parfumul dulce. Aceste flori miros mai bine atunci cand au parte de lumina directa, intrucat procesul fotosintezei este mai accelerat.