Cosulet trandafiri galbeni

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
280 RON
Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 6 Feb 2022
Multumesc, inca o data ati dat dovada de profesionalism! Va voi folisi pentru fiecare ocazie :) Multumesc din suflet!
Codruta, 12 Apr 2022
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 23 Ian 2022

Un cos de flori din 13 trandafiri galbeni, decorati cu verdeata asortata, potrivit pentru mediul de afaceri, dar si pentru evenimente informale. Alege culoarea, destinatarul, iar de restul se ocupa expertii celei mai bune florarii online.


Comanda un cosulet de trandafiri delicat, in culoarea galben luminos, care vor aduce optimism in orice incapere. Florarii de la Magazinul de Flori vor folosi doar trandafiri proaspeti, care vor fi dispusi intr-un cosulet floral elegant, menit sa surprinda pe oricine.

Îți recomandăm

Un cos de flori este cadoul potrivit pentru un cadru formal, dar si pentru prieteni, iubita sau rude. Trandafirii sunt cele mai folosite flori in aranjamentele florale, fiind foarte apreciati pentru colorit si pentru parfumul dulce, imbietor.


Un cosulet de trandafiri poate transmite deopotriva gingasie si impozanta. Trandafirii galbeni sunt un simbol al geloziei, dar si al prieteniei, caldurii si afectiunii.