Cosulet trandafiri galbeni

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
280 RON
Va multumesc! Nu m-am gandit ca o sa se bucure asa de tare! Va doresc succes in afaceri!
STELA, 26 Ian 2021
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 1 Mar 2021
Eu va multumesc. Serviciul a fost impecabil.   Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Alexa Ctin, 25 Ian 2021

Un cos de flori din 13 trandafiri galbeni, decorati cu verdeata asortata, potrivit pentru mediul de afaceri, dar si pentru evenimente informale. Alege culoarea, destinatarul, iar de restul se ocupa expertii celei mai bune florarii online.


Comanda un cosulet de trandafiri delicat, in culoarea galben luminos, care vor aduce optimism in orice incapere. Florarii de la Magazinul de Flori vor folosi doar trandafiri proaspeti, care vor fi dispusi intr-un cosulet floral elegant, menit sa surprinda pe oricine.

Îți recomandăm

Un cos de flori este cadoul potrivit pentru un cadru formal, dar si pentru prieteni, iubita sau rude. Trandafirii sunt cele mai folosite flori in aranjamentele florale, fiind foarte apreciati pentru colorit si pentru parfumul dulce, imbietor.


Un cosulet de trandafiri poate transmite deopotriva gingasie si impozanta. Trandafirii galbeni sunt un simbol al geloziei, dar si al prieteniei, caldurii si afectiunii.