Cosulet trandafiri galbeni

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
260 RON
Florile au fost livrate si matusica mea a fost foarte impresionata. Va multumesc, va doresc un An Nou cu sanatate si, v-am adaugat la Favorites :-)
Ana, 15 Oct 2021
Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra. Tortul a fost super! Foarte bun. Iar poza v-a iesit perfect. Nu ma asteptam sa fie atat de fidela reproducerea. Toata lumea a admirat tortul iar sarbatoritul a fost cel mai surprins. Voi apela si pe viitor la echipa dumneavoastra si va voi recomanda cu incredere prietenilor. O zi buna!
Iulia Prioteasa, 29 Sep 2021
Va multumesc pentru serviciul oferit, promptitudinea de care ati dat dovada si va doresc mult succes in coninuare. Am vazut buchetul si este foarte frumos iar persoana care l-a primit foarte incantata si fara cuvinte. Cu respect,
Petrut, 25 Iul 2021

Un cos de flori din 13 trandafiri galbeni, decorati cu verdeata asortata, potrivit pentru mediul de afaceri, dar si pentru evenimente informale. Alege culoarea, destinatarul, iar de restul se ocupa expertii celei mai bune florarii online.


Comanda un cosulet de trandafiri delicat, in culoarea galben luminos, care vor aduce optimism in orice incapere. Florarii de la Magazinul de Flori vor folosi doar trandafiri proaspeti, care vor fi dispusi intr-un cosulet floral elegant, menit sa surprinda pe oricine.

Îți recomandăm

Un cos de flori este cadoul potrivit pentru un cadru formal, dar si pentru prieteni, iubita sau rude. Trandafirii sunt cele mai folosite flori in aranjamentele florale, fiind foarte apreciati pentru colorit si pentru parfumul dulce, imbietor.


Un cosulet de trandafiri poate transmite deopotriva gingasie si impozanta. Trandafirii galbeni sunt un simbol al geloziei, dar si al prieteniei, caldurii si afectiunii.