Gerbera roz in cub

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
340 RON
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 10 Ian 2023
Stimate domnule Safciu, Doresc sa va confirm ca livrarea cosului cu trandafiri s-a facut putin dupa orele 18 in aceasta seara, asa cum ati spus, iar efectul a fost mult peste cel scontat. Multumita serviciilor oferite de Dvs. am reusit sa ii fac mamei mele o surpriza de proportii si va multumesc din suflet pentru tot suportul. Sper sa aveti succesul pe care il meritati, pe masura amabilitatii si a profesionalismului cu care lucrati. Mi-ati castigat toata admiratia si va felicit sincer pentru atentia si intelegerea cu care va tratati clientii. Mult success in continuare si sa aveti parte de clienti cel putin la fel de multumiti si fericiti ca mine. Cu deosebit respect,
Anonim, 10 Ian 2023
Vroiam doar sa va spun cat de fantastici sunt trandafirii care i-ati trimis mamei mele!!! Bravo!!! si multe multumiri
Ioana, 24 Dec 2022

Un deliciu vizual care sigur o va surprinde! Acest cub de gerbera roz si lisianthus este o incantare pentru simturi, aducand o culoare delicata si un parfum imbietor in orice incapere. Aranjamentul floral din gerbera roz  si lisianthus este prezentat intr-un cub asortat buchetului, care poate varia in functie de orasul de livrare si de stocul disponibil. 

Livrarea se face la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Florile de gerbera au o importanta comerciala foarte mare, situandu-se pe locul cinci in topul alegerilor de flori care se folosesc in buchete de flori si aranjamente.

Se gasesc in culorile alb, roz, galben, portocaliu, rosu si grena. De obicei, mijlocul florii este mai intens colorat, sau chiar negru. Un buchet de gerbera transmite rafinament in orice situatie. Gerbera roz sunt simbolul incontestabil al feminitatii si elegantei.