Gerbera roz in cub

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
260 RON
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 10 Ian 2021
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 1 Mar 2021
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 1 Feb 2021

Un deliciu vizual care sigur o va surprinde! Acest cub de gerbera roz si lisianthus este o incantare pentru simturi, aducand o culoare delicata si un parfum imbietor in orice incapere. Aranjamentul floral din gerbera roz  si lisianthus este prezentat intr-un cub asortat buchetului, care poate varia in functie de orasul de livrare si de stocul disponibil. 

Livrarea se face la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Florile de gerbera au o importanta comerciala foarte mare, situandu-se pe locul cinci in topul alegerilor de flori care se folosesc in buchete de flori si aranjamente.

Se gasesc in culorile alb, roz, galben, portocaliu, rosu si grena. De obicei, mijlocul florii este mai intens colorat, sau chiar negru. Un buchet de gerbera transmite rafinament in orice situatie. Gerbera roz sunt simbolul incontestabil al feminitatii si elegantei.