Gerbera roz in cub

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
250 RON
Vreau sa va multumesc ati dat dovada de promtitudine si de profesionalism. De ziua mamicii, datorita voua, am reusit s-o surprind pe mama mea, desi fiind foarte departe de ea. Va multumesc din suflet ca m-ati ajutat s-o fac fericita in aceasta zi superba. Va doresc sa aveti mult succes in viitor. Tineti-o tot asa. 
A A, 13 Oct 2020
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 3 Sep 2020
Felicitari Si florile si tortul au fost foarte bine apreciate, ca si promtitudinea livrarii. Un serviciu desavarsit si o prezentare de exceptie.
Florin A, 26 Sep 2020

Un deliciu vizual care sigur o va surprinde! Acest cub de gerbera roz si lisianthus este o incantare pentru simturi, aducand o culoare delicata si un parfum imbietor in orice incapere. Aranjamentul floral din gerbera roz  si lisianthus este prezentat intr-un cub asortat buchetului, care poate varia in functie de orasul de livrare si de stocul disponibil. 

Livrarea se face la domiciliu prin floraria online Magazinul de Flori, serviciul curier flori.

Îți recomandăm

Florile de gerbera au o importanta comerciala foarte mare, situandu-se pe locul cinci in topul alegerilor de flori care se folosesc in buchete de flori si aranjamente.

Se gasesc in culorile alb, roz, galben, portocaliu, rosu si grena. De obicei, mijlocul florii este mai intens colorat, sau chiar negru. Un buchet de gerbera transmite rafinament in orice situatie. Gerbera roz sunt simbolul incontestabil al feminitatii si elegantei.