Trandafiri rosii si crini
Contrast Delicat

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
262 RON
170 RON
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 30 Mar 2024
Vă mulțumesc pentru livrarea de astăzi ,totul a ieșit perfect !Firmă serioasă. Salutări o să vă fac publicitate. 
Adrian P, 28 Ian 2024
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 23 Feb 2024

Combinatia dintre trandafiri rosii si crini albi intr-un buchet il fac ideal pentru aniversari, ocazii festive, petreceri sau felicitari. Delicatetea crinilor si explozia de pasiune a trandafirilor rosii fac din acest design floral un adevarat deliciu, fiind cea mai buna alegere din panoplia de flori online disponibile.


Livrarea se face in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al triumfului si sperantei, insa de-a lungul timpului au reprezentat si principiul masculinitatii, atunci cand floarea a fost aleasa ca simbol al coroanei franceze. Crinul este cea mai veche floare cultivata de om, fiind identificat dupa aspectul gratios, dar mai ales dupa parfum. Un buchet de crini se poate darui cu ocaziile festive, fiind un semn de respect si admiratie.