Trandafiri rosii si crini
Contrast Delicat

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
193 RON
125 RON
V-am inclus siteul in lista mea de siteuri favorite
George, 16 Noi 2020
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 8 Ian 2021
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 31 Oct 2020

Combinatia dintre trandafiri rosii si crini albi intr-un buchet il fac ideal pentru aniversari, ocazii festive, petreceri sau felicitari. Delicatetea crinilor si explozia de pasiune a trandafirilor rosii fac din acest design floral un adevarat deliciu, fiind cea mai buna alegere din panoplia de flori online disponibile.


Livrarea se face in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al triumfului si sperantei, insa de-a lungul timpului au reprezentat si principiul masculinitatii, atunci cand floarea a fost aleasa ca simbol al coroanei franceze. Crinul este cea mai veche floare cultivata de om, fiind identificat dupa aspectul gratios, dar mai ales dupa parfum. Un buchet de crini se poate darui cu ocaziile festive, fiind un semn de respect si admiratie.