Trandafiri rosii si crini
Contrast Delicat

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
247 RON
160 RON
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 10 Mai 2023
Totul a fost perfect pana in cel mai mic detaliu. Pana si domnul acela care a facut livrarea a avut un adevarat rol in surpriza. Florile sunt superbe!... si aveti inca un client fidel.
Stefan Tintila, 6 Feb 2023
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 19 Ian 2023

Combinatia dintre trandafiri rosii si crini albi intr-un buchet il fac ideal pentru aniversari, ocazii festive, petreceri sau felicitari. Delicatetea crinilor si explozia de pasiune a trandafirilor rosii fac din acest design floral un adevarat deliciu, fiind cea mai buna alegere din panoplia de flori online disponibile.


Livrarea se face in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Crinii sunt un simbol al triumfului si sperantei, insa de-a lungul timpului au reprezentat si principiul masculinitatii, atunci cand floarea a fost aleasa ca simbol al coroanei franceze. Crinul este cea mai veche floare cultivata de om, fiind identificat dupa aspectul gratios, dar mai ales dupa parfum. Un buchet de crini se poate darui cu ocaziile festive, fiind un semn de respect si admiratie.