Tort Monte Bianco

Alege ceva special
275 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 9 Mai 2020
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 4 Iul 2020
Am comandat un cub de frezii multicolore si tocmai ce l a primit mama acasa, mi a trimis si poze si sunt extrem de impresionata. Sunt superbe, arata ca si in poza de pe site, chiar mai frumoase decat in poza.. florile proaspete, frumos mirositoare, aranjamentul este superb peste asteptarile mele. Voi mai comanda cu siguranta! Va multumesc!  
Lia P, 12 Iun 2020

Acest tort senzational contine un blat tip amandina insiropat, un strat de crema Joffre cu visine sau struguri in alcool si un strat de frisca cu alune maruntite. Tortul are aproximativ 1.2 kg.

Puteti oferi acest deliciu sub forma unui tort cu frisca pentru a ura La multi ani sau pentru a face o surpriza placuta unei persoane dragi, printr-o simpla comanda tort. Acest tort se livreaza doar in Bucuresti prin serviciul de livrare torturi la domiciliu oferit de Magazinul de Flori, florarie online.

Acest tort este disponibil exclusiv in Bucuresti.

 

Pentru comenzi in celelalte orase ne vom apropia pe cat posibil de compozitia acestuia sau alegeti (Tort AmandinaTort DiplomatTort BezeaTort Richard)

Îți recomandăm

Tortul este un simbol al ocaziilor speciale, fiind oferit pentru aniversari, Valentine’s Day sau doar pentru placerea de a surprinde. Acest desert deosebit poate fi realizat in forme diverse, iar floraria online Magazinul de Flori vine cu serviciul comenzi torturi care realizeaza un tort proaspat pentru orice ocazie.

Un tort Monte-Bianco este o incantare vizuala, avand ingrediente mixte si fructe pentru un plus de prospetime.