Trandafir alb si lalele roz
Perla Alba

Alege ceva special
245 RON
Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 21 Ian 2022
Va multumesc pentru serviciul rapid si de calitate oferit. Matusa mea a fost extrem de incantata.
Elena F., 6 Apr 2022
Multumesc pentru frumosul buchet de lalele livrat. Raman, cu siguranta, clienta dumneavoastra si va voi recomanda cu placere. Toate cele bune!
Mariana A., 20 Apr 2022

Un singur trandafir alb inconjurat de 20 lalele roz, intr-un buchet de flori unic potrivit pentru o persoana speciala. Buchetul de lalele este ideal pentru a face destinatarul sa se simta special si pretuit, asemeni trandafirului impozant din acest design. Florile sunt aranjate intr-un cub de 12 cm din ceramica alba, care poate varia prin forma si culoare in functie de stoc, dar si de orasul de livrare.


Aranjamentul poate fi livrat in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori

Îți recomandăm

Laleaua este numita si tulipa, avand un aspect gingas conferit de forma de cupa a florii. Fiind cultivate de peste 500 de ani, lalelele sunt foarte apreciate, fiind pe locul trei in topul celor mai populare flori din lume.


Sunt peste 100 specii de lalele, care se disting prin varietatea culorilor si a formei. Un buchet de lalele se daruieste fie pentru a face o urare sau pentru a marca un eveniment deosebit.