Trandafir alb si lalele roz
Perla Alba

Alege ceva special
210 RON
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, 4 Mai 2020
Trebuie sa recunosc ca buchetul este intr-adevar peste masura asteptarilor si calitatea serviciilor de care am beneficiat la fel!!! :)) Va multumesc si cu siguranta din partea mea aveti cele mai bune recomandari si in mod cert voi mai apela la dvs. si cu alte ocazii! O zi si un weekend placut.
Oana B, 5 Aug 2020
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 24 Ian 2020

Un singur trandafir alb inconjurat de 20 lalele roz, intr-un buchet de flori unic potrivit pentru o persoana speciala. Buchetul de lalele este ideal pentru a face destinatarul sa se simta special si pretuit, asemeni trandafirului impozant din acest design. Florile sunt aranjate intr-un cub de 12 cm din ceramica alba, care poate varia prin forma si culoare in functie de stoc, dar si de orasul de livrare.


Aranjamentul poate fi livrat in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori

Îți recomandăm

Laleaua este numita si tulipa, avand un aspect gingas conferit de forma de cupa a florii. Fiind cultivate de peste 500 de ani, lalelele sunt foarte apreciate, fiind pe locul trei in topul celor mai populare flori din lume.


Sunt peste 100 specii de lalele, care se disting prin varietatea culorilor si a formei. Un buchet de lalele se daruieste fie pentru a face o urare sau pentru a marca un eveniment deosebit.