Trandafir alb si lalele roz
Perla Alba

Alege ceva special
245 RON
Multumiesc pentru livrarea prompta. Cadoul a fost livrat la timp iar sotia mea s-a indragostit de flori.
Aldo, 19 Feb 2021
Serviciul promt si ireproșabil de care ati dat dovada azi cind i-ati facut mamei mele cea mai frumoasa surpriza de ziua ei!!!! Buchetul de trandafiri si tortul au fost superbe!!! Mulțumesc inca o data echipei Magazinul de Flori, cit si d-nului Stefan!! O sa mai apelez si altadata cu încredere la serviciile oferite de dumneavoastră!! Toate cele bune vă doresc!!!
MARIA - Italia, 26 Ian 2021
Multumesc foarte mult pentru serviciul extraordinar, voi reveni cu siguranta
Elena R, 22 Feb 2021

Un singur trandafir alb inconjurat de 20 lalele roz, intr-un buchet de flori unic potrivit pentru o persoana speciala. Buchetul de lalele este ideal pentru a face destinatarul sa se simta special si pretuit, asemeni trandafirului impozant din acest design. Florile sunt aranjate intr-un cub de 12 cm din ceramica alba, care poate varia prin forma si culoare in functie de stoc, dar si de orasul de livrare.


Aranjamentul poate fi livrat in orice oras din Romania direct la domiciliu, prin serviciul curier flori oferit de floraria online Magazinul de Flori

Îți recomandăm

Laleaua este numita si tulipa, avand un aspect gingas conferit de forma de cupa a florii. Fiind cultivate de peste 500 de ani, lalelele sunt foarte apreciate, fiind pe locul trei in topul celor mai populare flori din lume.


Sunt peste 100 specii de lalele, care se disting prin varietatea culorilor si a formei. Un buchet de lalele se daruieste fie pentru a face o urare sau pentru a marca un eveniment deosebit.