Jerba funerara orhidee si crini

630 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 19 Dec 2023
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 23 Dec 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 27 Feb 2024

Un aranjament funerar care contine orhidee si crini roz, potrivit pentru a transmite cele mai sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. O jerba funerara este un mod expresiv pentru un ultim ramas bun si pentru a alina durerea familiei sau a prietenilor. 

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

O coroana funerara se poate comanda pentru a fi trimisa unei familii indoliate si pentru a insoti un mesaj sincer care sa aline durerea. Realizate din flori cu aspect sobru, aranjamentele funerare se trimit in semn de respect.

Aceasta jerba contine orhidee si crini roz, flori care isi vor mentine aspectul mai mult timp.