Jerba irisi si orhidee

390 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 28 Mar 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 22 Aug 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 9 Apr 2021

O combinatie aparte de flori, pentru un aranjament funerar special, care sa transmita cele mai sincere mesaje de condoleante, Aceasta jerba din orhidee si irisi mov este expresia unui omagiu delicat.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

 

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Un aranjament funerar realizat din orhidee si irisi mov este potrivit pentru a aduce un omagiu sobru, insotit de cele mai sincere condoleante.

Aceasta jerba deosebita va transmite respect pentru familia indoliata si va reprezenta un ultim tribut plin de sobrietate. Magazinul de Flori livreaza flori funerare proaspete, la orice adresa din Romania, prin serviciul curier flori.