Jerba minigerbera crem

308 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 17 Feb 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 20 Ian 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 1 Feb 2021

Pentru a aduce un ultim omagiu care sa exprime respect si cele mai sincere condoleante, o jerba funerara din minigerbera crem este alegerea potrivita. Florile albe de gerbera exprima afectiune, insa acest aranjament funerar are un aspect sobru conferit de cetina de brad.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Pentru a transmite condoleante cu ajutorul unui omagiu floral, jerbele si coroanele funerare au o simbolistica aparte. Acestea contin de obicei cetina de brad, care este simbolul continuitatii vietii. Florile folosite exprima de obicei afectiune sau sobrietate.

Florile folosite in jerbele funerare au o paleta cromatica restransa, cele mai uzuale combinatii fiind rosu si alb, galben si alb sau portocaliu si alb.

Magazinul de Flori foloseste flori proaspete in orice aranjament funerar, pentru ca acesta sa reziste mai mult.