Jerba garoafe rosii si albe

Alege mărimea
350 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 17 Ian 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 25 Feb 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 20 Dec 2020

Daca vreti sa transmiteti un mesaj sincer de condoleante, iar cuvintele sunt de prisos, aceasta coroana funerara din garoafe rosii si albe sunt un simbol al sobrietatii si respectului.


Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.


Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 


Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.


Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Garoafele simbolizeaza respect, fiind potrivite pentru a alina durerea celor dragi atunci cand cuvintele nu pot exprima regretul profund.


Un aranjament funerar realizat din garoafe va rezista mai mult timp, pentru un efect sobru si un mesaj calduros de condoleante.


Magazinul de Flori livreaza jerbe in stare proaspata, in orice oras din Romania, prin reteaua de florarii locale cu livrari flori funerare.