Florarie Resita

Buna seara, Tin sa va felicit si sa va multumesc frumos pentru calitatea serviciului dvs.,mama mea a fost placut impresionata.Inca o data,multumiri. Toate cele bune,
Alina Iacob, 16 Feb 2021
Buna seara. Va multumesc pentru serviciul prestat atat dumneavoastra cat si colaboratorilor din Brasov. Am primit poze cu buchetele si cadourile pe care le-am comandat si sunt foarte frumoase. Si persoanele care au primit cadourile au fost foarte placut surprinse. Florile sunt foarte frumoase si proaspete din ce mi s-a zis, asa par si din poze. Felicitari pentru profesionalism si punctualitate, mai ales ca am facut acest cadou din afara tarii si a ajuns la ora care trebuia, chiar un pic mai repede, la Brasov. Ma bucur ca exista o firma pe care ma pot baza pentru asemenea servicii atunci cand voi mai avea nevoie si nu-mi pare rau ca am apelat la dumneavoastra. O seara placuta.
Anonim, 27 Feb 2021
Mi s-a spus ca florile au fost superbe ! Va multumesc inca o data pentru ajutorul acordat !
Sandy, 23 Ian 2021

Îți recomandăm

Intra intr-o florarie Resita oferindu-ti ocazia de a alege buchetul perfect pentru orice persoana draga.

 

Asa cum este de asteptat pentru orice florarie Resita are astfel de magazine in care intalnesti o lume magica, unde frumusetea si farmecul florilor sunt omniprezente. Odata ce ai trecut pragul unei florarii din orasul de pe Barzava, fie ea situata pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza sau pe Bulevardul Revolutiei din Decembrie, te afli intr-o lume diferita, in care „perfectiunea” este cuvantul care descrie totul.

 

Ce fel de buchet poti oferi iubitei tale?

 

Alegerea unui buchet care sa te reprezinte este o adevarata incercare. Exista multe idei despre cum ar trebui sa arate buchetul perfect, dar poti incerca una dintre urmatoarele:

 

•   Monocromatic – alege o singura culoare, despre care stii ca este culoarea ei preferata, de exemplu galben, si ramai la ea. Cere-i florarului sa aleaga numai flori de aceeasi culoare, daca este posibil, diferite intre ele, si sa le puna in buchet.

 

•   Monobotanic – cere-i florarului sa faca un aranjament cu un singur tip de flori si culori deiferite, daca este posibil. Poti alege lalele, crini, trandafiri sau irisi, orice crezi ca i-ar placea iubitei tale.

 

•   Buchete cu texturi diferite – cere-i vanzatorului din orice florarie Resita avand destule astfel de magazine, sa aleaga flori complementare care au texturi diferite si sa le aseze in buchete, iar apoi intr-o vaza de sticla, eleganta. Cu acest aspect unic, atat indraznet, cat si contemporan, ii vei smulge sigur un „oh!” iubitei tale.

 

Acestea sund doar cateva idei pentru un buchet surpriza, dar, odata intrat intro florarie, Resita fiind cunoscuta ca un loc cu oameni inventivi, vei putea imagina si alte variante. Poti obtine ajutor si de la florar, daca il vei cere. Ei sunt la curent cu ultimele tendinte referitoare la acest subiect si pot sa te sfatuiasca, in functie de ce destinatie vrei sa dai buchetului respectiv.

 

Fii sigur ca nu vei da niciodata gres cu un buchet cu flori. Florarul te va ajuta, dar multumirile vor fi toate ale tale.

 

Ce poate face diferenta atunci cand oferi flori?

 

Numeroase studii arata ca oamenii care trimit flori drept cadou, in comparatie cu aceia care trimit alte cadouri, sunt perceputi ca oameni de succes, inteligenti emotional si atenti la sentimentele altora. Ei sunt, de asemenea, considerati fericiti, puternici, curajosi, realizati si capabili. Ei isi pot exprima sentimentele proprii si pot intelege sentimentele altor persoane. 

 

Barbatii care trimit flori persoanelor de sex opus sunt considerati ca fiind capabili de a aprecia natura si frumosul, ceea ce ii face speciali in ochii femeilor. Este ceva ce ar trebui sa-ti dea de gandit atunci cand intri intr-o florarie Resita fiind un loc binecuvantat din punct de vedere al acestui tip de magazine.

 

Rezultatele acestor studii arata ca poti influenta si chiar schimba, intr-un mod semnificativ, ceea ce oamenii gandesc despre tine prin tipul de cadouri pe care le oferi. Asta este foarte important pentru aceia care sunt interesati de imbunatatirea relatiilor sentimentale, a prieteniilor sau chiar a relatiilor de afaceri.

 

Acum, cand stii atat de multe despre cum trebuie sa oferi flori, intra in cea mai apropiata florarie Resita oferindu-ti multe optiuni in acest sens, cumpara un buchet de flori aratos si ofera-l unei persoane care iti este draga.