Flori Botosani

Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 2 Feb 2021
Buna ziua, Va multumesc pentru profesionalismul si promptitudinea de care ati dat dovada. Folosesc serviciile dvs din 2013 si sunt foarte multumita.
Alina O, 12 Feb 2021
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 5 Ian 2021

Îți recomandăm

Fa un gest simplu, dar semnificativ – daruieste flori Botosani fiind orasul unde vei gasi buchetul perfect

 

Gesturile simple sunt intotdeauna apreciate, asa ca nu subestima efectul pozitiv al unui buchet de flori Botosani fiind orasul in care este usor sa gasesti florile potrivite pentru orice ocazie. Un buchet de flori poate transmite o multitudine de mesaje, de la un pasional “te iubesc” pana la un simplu “sa ai o zi frumoasa”.

 

Inainte sa oferi flori, este bine sa cunosti perferintele celei care le va primi. Gestul va fi apreciat cu atat mai mult cu cat ii vei oferi florile preferate. Daca se intampla sa nu poti afla ce flori prefera destinatara, te vei ghida dupa natura circumstantelor in care florile vor fi oferite.

 

De o mare importanta este si locul in care oferi flori Botosani fiind orasul in care vei gasi cu usurinta un loc romantic. O plimbare prin Parcul Mihai Eminescu, spre exemplu, este un prilej perfect sa oferi un buchet de flori persoanei iubite. Daca esti un romantic incurabil si cauti perfectiune in fiecare gest, poti sa o astepti chiar pe podul care trece peste lac si sa ii oferi buchetul  in timp ce va oglinditi in lac. Si asa cum romantismul nu va muri niciodata, nu va fi nicicand demodat sa oferi flori Botosani fiind un oras in care oamenii fac asta des.

 

Inainte sa oferi un buchet de flori, insa, trebuie sa stii cum sa o faci. Sunt cateva reguli simple, dar care, daca sunt urmate, vor da eleganta gestului. In primul rand, un buchet de flori nu se ofera in ambalaj. Oricat de mult ti-ar atrage privirea ambalajele pompoase si stralucitoare, e mai bine sa oferi flori legate cu o simpla panglica. Cand oferi un buchet, gestul de a-l oferi si florile in sine trebuie sa capteze atentia, nu ambalajul.

 

Cu cat ambalajul este mai mare si mai luxos, cu atat mai mult atrage atentia de la flori. Rolul ambalajului este acela de a proteja florile, astfel incat poti sa il inlaturi chiar inainte de a oferi buchetul. Sigur ca daca buchetul este un aranjament mai sofisticat, elementele decorative se pastreaza, insa ambalajul nu. Singurul caz in care ambalajul ramane este cand acesta este infasurat doar in jurul tijelor florilor. In materie de flori Botosani are o oferta bogata si cu singuranta vei gasi un buchet grandios, si in acelasi timp de bun gust si aerisit.

 

In al doilea rand, este important sa stii ca florile nu se ofera niciodata cu tulpinile in sus, ci in pozitie oblica, sau cu tulpinile in jos, pozitia naturala de crestere a florilor. Totodata mai trebuie sa tii cont si de faptul ca florile se ofera in numar impar, exceptie facand doar funeraliile si comemorarile. Daca ai grija la toate aceste detalii, poti sa fii sigur ca atat buchetul cat si gestul tau vor si apreciate si vor ramane o amintire frumoasa. Un buchet de flori Botosani fiind un oras intesat de florarii, este o cale scurta de la o zi monotona, la o zi superba.