Florarie Calarasi

Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 30 Dec 2020
Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 14 Dec 2020
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 24 Feb 2021

Îți recomandăm

Cum sa ai propria ta florarie Calarasi


– orasul micilor intreprinzatoriDaca te-ai gandit vreodata sa intri in afaceri si sa iti deschizi o florarie Calarasi este orasul perfect pentru asta, pentru ca ofera toate conditiile pentru micii intreprinzatori. Iar daca te-ai gandit la o florarie, inseamna ca stii cat de profitabila este aceasta afacere. Bineinteles, pentru ca mica afacere sa fie foarte profitabila, trebuie sa fie indeplinite mai multe conditii, cum ar fi:


- Florile trebuie sa fie mereu proaspete si in stare perfecta;
- Preturile trebuie sa fie avantajoase, pentru a atrage cat mai multi clienti;
- Trebuie sa oferi o varietate de flori, chiar si din cele mai greu de gasit.


De asemenea, nu e de ajuns doar sa deschizi o florarie Calarasi fiind orasul care ofera aceasta posibilitate, si sa astepti clientii. Trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte legate de afacere, dupa cum urmeaza:


- Planul de afaceri – trebuie sa te hotarasti daca iti doresti sa consolidezi o afacere pe care deja o detii, fapt care implica o noua strategie, sau sa construiesti un nou business, din nimic.
- Trebuie sa alegi locatia perfecta – e destul de greu sa faci asta. Spre exemplu, nu e bine sa iti deschizi o florarie intr-o zona a orasului in care mai pot fi gasite alte 10 astfel de magazine specializate in comertul cu flori. Dar nici la periferie nu e bine, pentru ca astfel vei deveni proprietarul unei florarii la care se ajunge foarte greu, iar oamenii prefera comoditatea. Cel mai bine este sa iti deschizi o florarie Calarasi avand destule spatii comerciale la vanzare, intr-o zona usor accesibila si intens circulate, dar in care sa nu mai fie prea multe astfel de magazine.
- Furnizorii – acesta este unul dintre cele mai importante, daca nu chiar cel mai important aspect legat de o astfel de afacere. Furnizorii de flori sunt cei care iti mentin afacerea vie, asadar trebuie sa intri in contact cu cei mai buni si sa te asiguri ca florile pe care ti le aduc sunt perfecte, dar si cautate. Daca vei cumpara flori pe care nu vrea nimeni sa le cumpere, acestea vor ramane pe raft, se vor ofili si tu vei pierde bani.
- Preturile – cand esti proprietar de florarie Calarasi fiind orasul ideal pentru astfel de afaceri, preturile sunt foarte importante. Cel mai bine este sa prospectezi un pic piata, pentru a vedea ce oferte au celelalte magazine si apoi iti poti pregati oferta.
- Promovare – dupa alegerea furnizorilor, promovarea este cea mai importanta. Nu poti vinde daca nu beneficiezi de o promovare buna, mai ales in mediul virtual, prin intermediul site-urilor specializate. De asemenea, poti cumpara spatiu de reclama in oras sau poti crea brosuri pe care sa le imparti in oras. Sunt foarte multe metode si toate au rolul de a atrage clientii.


Asadar, este greu sa iti deschizi o florarie, dar daca iti doresti cu adevarat sa o faci si o faci bine, atunci vei vedea ca vei face profit in cel mai scurt timp. Cand vrei sa iti deschizi o florarie Calarasi este orasul in care o poti face cel mai usor.


Multe florarii Calarasi s-au mutat acum in mediul online, spre fericirea celora care nu au timp sa caute din florarie in florarie. Nu numai ca acum poti gasi o gama variata de buchete si aranjamente florale cu un singur click, dar serviciile de livrare flori Calarasi si imprejurimi sunt ireprosabile. Pentru comenzi flori Calarasi poti incerca serviciile noastre. magazinuldeflori.ro iti pune la dispozitie tot ce iti trebuie pentru a face un cadou memorabil. De la flori online pana la mici cadouri, iti oferim o gama variata de surprize cu ajutorul carora poti face ziua cuiva drag din viata ta, mai frumaosa! Pentru buchete de flori online Calarasi, apeleaza la noi!