Florarie Cluj Napoca

Va multumesc pentru ajutorul primit si pentru profesionalismul dvs. Tocmai m-ati facut client pe viata
Lindsay, 27 Dec 2020
Buchetul este in forma perfecta iar combinatia de flori mi se pare foarte frumoasa. Multumesc
Laura, 31 Dec 2020
Florile au fost superbe iar persoana care le-a livrat cu siguranta a avut un efect deosebit ;) Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile Dvs.!
Angela Stanescu, 8 Dec 2020

Îți recomandăm

Cand vrei sa alegi buchetul potrivit intr-o florarie Cluj Napoca iti ofera multiple variante

 

Cand ai nevoie sa alegi florile potrivite pentru un anumit eveniment, poti intra intr-o florarie Cluj Napoca fiind un oras cu multe asemenea magazine. Oricum, ai grija sa asortezi florile pe care le cumperi cu semnificatia evenimentului. Sunt foarte multe feluri de flori pe care le-ai putea alege si ai putea intampina dificultati cand va trebui sa decizi ce anume sa contina buchetul tau. Pentru a-ti usura aceasta alegere, florarul este oricand gata sa te sfatuiasca si sa-ti faca un buchet superb pentru orice tip de eveniment.

 

Saptamana trecuta, am intrat, pe Calea Motilor, langa palatul Bánffy, intr-o florarie Cluj Napoca gazduind destule, ca sa cumpar niste flori pentru cateva ocazii. Cand am vazut multimea de flori din acel magazin, m-am simtit de-a dreptul incurcat. Am ales totusi niste trandafiri pentru aniversarea zilei de nastere a sotiei varului meu si l-am rugat pe florar sa le trimita, impreuna cu o felicitare.

 

Am ales apoi un aranjament floral pentru inmormantarea unuia dintre prietenii mei, pentru a exprima condoleante familiei. Am luat si cateva flori taiate pentru mama mea, ca s-o inveselesc putin, pentru ca a fost bolnava recent. M-am dus la mama si i le-am dat personal, impreuna cu o urare de insanatosire deplina.

 

Florarul mi-a fost de un real sprijin si m-a sfatuit pas cu pas ce flori sa aleg pentru fiecare ocazie in parte, surprinzandu-ma cu amabilitatea sa si ajutorul oferit. Majoritatea florarilor stiu sa-si ajute clientii sa se descurce cu alegerea florilor potrivite deiferitelor ocazii si ofera cu bucurie o mana de ajutor daca acestia au nevoie. Tot ce trebuie sa faci in astfle de cazuri este sa ceri ajutor si il vei primi.

 

Spre surprinderea mea, la plecarea din florarie Cluj Napoca fiind un oras unde florariile au un program destul de flexibil, florarul mi-a spus ca magazinul are si un site web, de unde as putea comanda flori pe viitor, cand voi avea nevoie. Daca as fi stiut mai devreme! Dupa vizita la florarie, am meditat serios la semnificatia pe care fiecare floare o are in legatura cu un anumit eveniment si cum ar putea fi alese florile potrivite pentru fiecare ocazie.

 

Cateva trucuri pentru a alege florile potrivite pentru orice tip de eveniment

 

Nu stii ce sa alegi pentru zile de nastere, nunti, festivitati de absolvire, funeralii sau pentru o prietena internata in spital? Exista oare semnificatii speciale ale culorilor pentru anumite ocazii? Sa cumperi flori taiate pentru o ocazie anume sau sa oferi plante in ghiveci? Toate aceste intrebari isi pot gasi raspunsul intr-o florarie Cluj Napoca beneficiind de priceperea multor florari pasionati care te vor ajuta bucurosi. Dar pana atunci, iata cateva mici trucuri care ti-ar putea fi de ajutor:

 

•Florile sunt purtatoare ale sentimentelor noastre – aniversare, iubire, prietenie, solidaritate – toate acestea pot fi exprimate prin oferirea unor flori;

 

•Culorile vii sunt perfecte pentru aniversari si zile de nastere;

 

•Trandafirii rosii exprima iubire si romantism, dar la fel si garoafele, orhideele, lalelele, floarea soarelui sau crinii peruvieni;

 

•Exprimarea tristetii este mai delicata si mai complexa, dar un aranjament floral adecvat este intotdeauna bine venit, garoafele albe si gladiolele fiind potrivite pentru exprimarea de condoleante, de exemplu.

 

Este usor sa gasesti florile potrivite pentru o anumita ocazie daca intri intr-o florarie, Cluj Napoca avand destule in care singura problema e sa stii ce flori se potrivesc evenimentului pe care il vizezi.