Florarie Ploiesti

Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 5 Dec 2020
Site-ul vostru este unul dintre cele mai bune pe care le-am folosit. Inca o data multumesc !
Ted, 18 Ian 2021
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 18 Dec 2020

Îți recomandăm

Servicii Online de Florarie Ploiesti: Flori Pentru Inmormantari

 

Serviciile de online de florarie Ploiesti sunt alaturi de tine, atat in momentele vesele ale vietii, cat si in cele mai triste. Oferta este extrem de variata, cu zeci de specii de flori, o multime de varietati, culori si forme.

 

Vei gasi flori si buchete potrivite pentru 8 Martie, Dragobete sau pentru o nunta. Dar, de ce nu, si florile adecvate pentru o inmormantare.

 

Din pacate, si moartea face parte din viata, iar astfel de evenimente neplacute te pot lua prin surprindere. Organizarea unei inmormantari ia timp si cere atentie la numeroase detalii. Si toate acestea trebuie facute in timp scurt si in contextul unei tristeti profunde.

 

Asa ca serviciile locale de florarie Ploiesti iti pot oferi un sprijin valoros, ocupandu-se de toate aspectele acestei sarcini, de la alcatuirea buchetelor la transportul si livrarea lor. Plata se face online, in cateva secunde, iar preturile sunt intotdeauna convenabile.

 

Singura ta grija este aceea de a alege florile cele mai potrivite unei asemenea ocazii.

 

Ce flori sa alegi?

 

Florile prezente in cadrul unei inmormantari sunt un simbol al dragostei si respectului nostru pentru cel disparut. De aceea, ele trebuie sa fie cat mai frumoase, dar in acelasi timp, sobre.

 

In plus, este o idee buna ca aceste flori sa se potriveasca cu personalitatea persoanei decedate si cu relatia pe care ai avut-o cu aceasta.

 

Exista cateva tipuri clasice de flori potrivite pentru inmormantari, iar un serviciu online de florarie Ploiesti ti le poate pune la dispozitie, repede si ieftin.

 

Iata care sunt speciile cele mai adecvate:

 

•Garoafe;

•Trandafiri;

•Crini;

•Gladiole;

•Gerbere;

•Crizanteme;

•Nemtisori.

 

Aranjamentele traditionale sunt realizate, in principal, din garoafe si trandafiri, dar combinatiile multiflore sunt si ele destul de apreciate, in ultimul timp.

 

Ce culori sa alegi?

 

La majoritatea inmormantarilor se folosesc tonuri blande. Dar asta nu trebuie sa fie neaparat o regula.

 

Evenimentul este suficient de trist in sine, asa ca nu este nevoie ca acele culori pe care le alegi sa transmita si mai multa tristete. Culori mai tari pot ridica moralul participantilor: galben intens, rosu sau chiar purpuriu. Iarasi, e bine sa te gandesti si la preferintele persoanei decedate.

 

Un alt factor este decorul locului unde are loc ceremonia. Intr-o camera mortuara sau o biserica cu pereti albi, niste flori colorate sunt mult mai indicate. Nu iti face griji legat de culori, serviciile online de florarie Ploiesti it ofera o sumedenie de optiuni!

 

Ce tipuri de aranjamente sa alegi?

 

Exista numeroase tipuri de aranjamente posibile. Coroanele si crucile (la o inmormantare crestina) sunt cele traditionale si sunt utilizate mai ales pentru a decora spatiul unde se desfasoara ceremonia.

 

Dar asta nu inseamna ca nu se pot utiliza buchete, cosuri cu flori, plante la ghiveci sau altele. Exista numeroase variante de a utiliza florile, chiar si in asemenea situatii triste.

 

Tine minte ca niste flori potrivite pot ridica moralul participantilor, si ca decorul trebuie sa fie unul pe care si persoanei decedate i-ar fi facut placere sa il vada.

 

Contacteaza un serviciu online de florarie Ploiesti si alege cele mai potrivite flori!