Flori Falticeni

Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 6 Sep 2020
Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 17 Iun 2020
Mii de mulțumiri pt promptitudinea cu care ați trimis cadoul , calitatea tortului si frumusețea florilor. Prin serviciul dvs ati adus o raza de lumina si speranța in sufletul unei doamne in virsta. Inca o data va multumesc pt tot, promit sa va recomand tuturor, sa aveti un bussiness prosper spre binele tuturor.
Simona L, 26 Iun 2020

Îți recomandăm

Arata-le profesorilor aprecierea ta daruindu-le flori Falticeni fiind unul din orasele unde acest obicei se pastreaza

 

Sfarsitul anului scolar este aproape, iar cel mai frumos mod in care poti sa le arati invatatorilor si profesorilor recunostinta pentru devotamentul pe care il pun in pregatirea pentru viata a copiilor tai este sa le daruiesti un buchet de flori Falticeni fiind unul dintre orasele Moldovei in care aceasta frumoasa traditie este pastrata cu sfintenie.

 

Pe de alta parte, nu numai profesorii, dar si elevii care au obtinut rezultate deosebite pot fi recompensati cu un frumos cadou floral de catre parintii si fratii mandri de reusitele lor scolare, mai ales ca orasul este cunoscut pentru numarul mare de copii participanti la concursurile nationale pe discipline, de unde se intorc incarcati de medalii si diplome de merit.

 

Bogata traditie culturala a orasului - motiv de mandrie pentru locuitori

 

Colegiul National "Nicu Gane" si Colegiul Tehnic "Mihai Bacescu" sunt cele mai renumite institutii de invatamant din oras, dar asta nu inseamna ca doar profesorii si elevii de aici merita sa fie recompensati cu flori Falticeni avand si alte licee cu rezultate deosebite.

 

Si nici nu se putea altfel, mai ales ca acest oras moldav este recunoscut pentru indelungata sa traditie culturala, aici facandu-si educatia, in diferite etape ale vietii, doi dintre cei mai mari scriitori romani, Ion Creanga, venit sa studieze la "fabrica de popi", si Mihail Sadoveanu, care a deprins tainele alfabetului de la invatatorul Busuioc, imortalizat in povestirea "Domnu' Trandafir".

 

Inginerul si marele inventator Dimitrie Leonida, culegatorul de folclor Artur Gorovei, scriitorii Horia si Vasile Lovinescu si marii actori Matei Millo si Grigore Vasiliu Birlic sunt doar cateva din personalitatile care s-au nascut aici. O vizita la casele lor memoriale este un bun prilej de a-i omagia, inclusiv prin depuneri de buchete de flori Falticeni fiind vizitat de mii de turisti care vin aici in acest scop.

 

Mesajele ascunse in florile de primavara

 

Cand vine vorba de flori oferite in dar invatatorilor si profesorilor, garoafele si trandafirii, urmati de gladiole, sunt in topul optiunilor. Daca insa vrei sa iesi un pic din tipare, poti alege sa daruiesti un buchet de flori de primavara. Chiar daca sezonul cand acestea infloresc in gradini si parcuri a trecut, ele pot fi achizitionate din florarii sau pot fi comandate online.

 

Oricum, trebuie sa fii foarte atent la mesajul pe care buchetul primavaratic il ascunde, altfel risti sa fii gresit interpretat de catre cel caruia ii daruiesti flori Falticeni fiind un oras in care multi oameni recurg la acest gest din diverse motive.

 

De exemplu, nu este indicat sa incluzi narcise in buchetul oferit in dar profesorului favorit, pentru ca acestea simbolizeaza vanitatea. Anemonele, pe de alta parte, semnifica statornicie, pretuire, aceste caracteristici facandu-le sa fie o alegere potrivita pentru cadoul floral de sfarsit de an scolar.

 

Lalelele simbolizeaza respectul, ceea ce le face ideale spre a fi daruite profesorilor, in timp ce zambilele albe inseamna, printre altele, "sunt foarte mandru de tine," un buchet din aceste flori parfumate fiind unul din modurile in care ii poti transmite copilului sau fratelui tau sentimentele pe care le ai fata de realizarile sale scolare.

 

Indiferent in ce postura esti prezent la serbarea de sfarsit de an scolar, daca emotiile te coplesesc si nu-ti gasesti cuvintele, lasa sa vorbeasca buchetul de flori Falticeni fiind unul din orasele in care multi oameni fac acest lucru.