Livrare Flori Brasov

Va multumesc ! Surpriza a fost totala ! Si incantarea, idem !
C. R, 16 Aug 2020
Buna ziua, Va multumesc mult pentru florile pe care m-ati ajutat sa le trimit ieri la Dr. Tr. Severin. Buchhetul este foarte frumos (am primit poze) asa ca va multumesc mult pentru tot. O zi buna in continuare
D. L, 11 Aug 2020
Va multumesc pentru profesionalismul cu care ati onorat comanda pentru aniversarea celor 80 de ani ai mamei mele! Toate cele bune, si spor la un business bine facut!! Din Michigan,
ILEANA V, 29 Mar 2020

Îți recomandăm

Livrare Flori Brasov: Flori Pentru Afaceri

 

Cand vine vorba de livrare flori Brasov are multe companii care preiau comenzi, creeaza buchete impresionante si le livreaza in timp util, la orice ora din zi si in orice cartier al orasului. Si totul se face online, din birou sau chiar de pe canapeaua ta de acasa.

 

Atunci cand auzi de buchete de flori, probabil ca te gandesti la Dragobete, Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie, la zile de nastere, aniversari sau nunti. Florile sunt insa utile si in numeroase alte situatii, nu doar cand vrei sa impresionezi persoana iubita. De examplu, in intalnirile de afaceri. Da, florile cuceresc inimile tuturor, inclusiv ale potentialilor clienti sau parteneri de afaceri (mai ales daca este vorba de doamne).

 

Iar serviciile locale de livrare flori Brasov te pot ajuta si in aceasta situatie. Intotdeauna vei gasi un buchet potrivit, chiar si pentru astfel de ocazii.

 

Ca idee de baza in alegerea buchetelor potrivite, ele trebuie sa aiba un aspect profesional, sa transmita seriozitate, dar, in acelasi timp, sa impresioneze.

 

Tine minte ca nu este o ocazie romantica! Nu ii trimiti un buchet incarcat precum iubitei, si nu amesteci o sumedenie de culori, cum ai face cu un buchet de primavara (de 8 Martie, sa zicem). Trebuie sa convingi pe cineva sa intre intr-o afacere serioasa, iar un buchet conventional s-ar putea sa nu creeze cea mai buna impresie.

 

In schimb, marimea conteaza! Un client mare merita un buchet mare! Doar cauta “livrare flori Brasov” si vei gasi oferte de toate marimile! Iata cateva idei.

 

Livrari regulate 

Sa zicem ca ai un termen limita pana la care sa convingi un client important sa semneze contractul. Cum sa il impresionezi? O idee buna ar fi sa ii trimiti flori regulat: cate un buchet pe zi, sau o data la 2-3 zile, pana la termenul-limita. O astfel de atentie il va cuceri, cu siguranta.

 

Este esential ca el sa stie precis de la cine sunt buchetele si de ce. Primul buchet ar trebui sa aiba atasat un bilet in care sa ii transmiti urarile de bine si dorinta de a tine legatura, in vederea colaborarii.

 

Contacteaza un serviciu online de livrare flori Brasov, alege tipul de buchet dorit si datele la care doresti ca florile tale sa fie trimise.

 

Aranjamente florale mari 

Un aranjament enorm va face o impresie pe masura. Incearca sa combini mai multe tipuri de flori, pentru a obtine un model elaborat. De asemenea, culoarea este extrem de importanta. Culorile vii atrag intotdeauna atentia, numai ca ele trebuie combinate cu gust. 

 

Flori si varietati rare

O alta idee pentru a impresiona un posibil client sau partener extrem de important pentru afacerea ta este sa ii trimiti o floare rara. Astfel de flori sunt, evident, mai scumpe, dar tocmai acest lucru ii va transmite interesul tau deosebit pentru or colaborare reciproca.

 

Desigur, prima idee care iti va veni in minte sunt orhideele. Sunt rare si frumoase, dar nu sunt singura optiune. Poti, la fel de bine, sa ii trimiti varietati rare ale unei flori altfel comune (lalea, crin).

 

Acceseaza Internetul, cauta “livrare flori Brasov” si vei gasi o multitudine de frumuseti exotice!