Livrare Flori Bucuresti

Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 14 Feb 2021
Multam !...sunteti bestiali !
Linda, 10 Dec 2020
Multumesc foarte mult ca v-ati ocupat de noul buchet ! A ajuns vineri exact la timp !
Marius, 16 Feb 2021

Îți recomandăm

Cum sa alegi cel mai bun serviciu de livrare flori – Bucuresti e usor de traversat pentru firma potrivita

Exista mai multe firme care isi promoveaza serviciile online si preiau comenzi de livrare flori, Bucuresti fiind doar unul din orasele pe care astfel de firme le deservesc. Nu e nimic rau in a urma metoda traditionala de a merge la florarie, a vedea florile, a hotari cam cum ar trebui sa arate buchetul si a-l duce personal destinatarei. Intradevar, sunt putine lucruri mai pline de insemnatate decat sa oferi cuiva flori in persoana.

Totusi, pot fi situatii cand acest lucru nu este posibil. Daca lucrezi mai mult de opt ore pe zi si se intampla sa fie ziua ei, cum iti poti gasi timpul necesar pentru a merge la ea personal? Cum vei ajunge la ea daca tu esti in Otopeni, iar ea locuieste in Titan, avand in vedere distanta si traficul infernal? Ti-ar lua ore intregi, dar asta nu inseamna ca nu ii poti face o surpriza.

Solutia cea mai buna e sa apelezi la un serviciu de livrare flori, Bucuresti gazduind firme care deservesc toate cartierele, de la Piata Universitatii pana in Popesti-Leordeni, si chiar si periferia. Mai mult decat atat, sa gaseti un astfel de serviciu este floare-la-ureche, intrucat majoritatea florariilor accepta comenzi online. Doar cateva minute de cautare online si poti deja sa selectezi buchetul visurilor tale.

Pentru a te asigura ca florile livrate vor arata ca in reclama si vor ajunge la adresa potrivita in timp util, este important sa alegi floraria la care comanzi cu atentie. Iata cateva sfaturi despre cum sa faci asta:

Tipuri de florarii online

Cand cauti servicii de livrare flori, Bucuresti este orasul pentru care vei obtine cele mai multe rezultate, o multime de firme despre a caror reputatie nu stii nimic. Este important sa realizezi ca nu toate firmele sunt la fel.

In primul rand, sunt florarii propriu-zisi. Multe florarii mici, avand un sediu fizic, au inceput sa primeasca si comenzi online, de unele singure, sau in parteneriat cu alte firme. Principalul lor avantaj este ca stiu o multime de lucruri despre flori si cum sa le mentina cat mai proaspete posibil, pricepandu-se si sa creeze buchete impresionante. Dezavantajele sunt preturile mai mari (din cauza costurilor mai ridicate pe care trebuie sa le suporte), plus o oferta oarecum limitata.

Importatorii de flori se ocupa la randul lor si de livrare flori, Bucuresti gazduind mai multe firme care importa flori en-gros din tari precum Olanda si le livreaza clientilor, indiferent ca e vorba de retaileri sau persoane fizice. Aceste flori sunt proaspete si in stare perfecta, iar serviciul este remarcabil de ieftin, dar, atentie, daca vrei un buchet, va trebui sa il pregatesti tu insuti.

Retailerii online, pe de alta parte, colecteaza o multime de flori din diferite categorii si in diverse culori si se fac responsabili de toti pasii urmatori, de la aranjarea lor la livrarea propriu-zisa catre persoana careia ii sunt adresate. Preturile lor sunt destul de scazute, iar eficienta este maxima.

Zona acoperita si reputatie

Unii retaileri au retele de distributie extinse, raspunzand solicitarilor clentilor din toata tara. Altii livreaza numai in apropiere de sediul lor. Cand faci o comanda, verifica mai intai online, sa vezi ce plangeri exista privind serviciile de livrare flori, Bucuresti fiind destul de greu de acoperit pentru firmele mici sau cu sediul in provincie, si fiind important sa te asiguri ca florile tale vor ajunge la destinatara in timp util, aratand ca proaspat culese si frumoase.