Buchete mireasa

Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 26 Oct 2020
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 1 Aug 2020
Multumesc pt buchetele intotdeauna superbe si bucuria pe care ma ajutati sa o ofer celor dragi :)
Simona A, 22 Feb 2020

Îți recomandăm

Un accesoriu special pentru cea care a spus Da, un buchet de mireasa trebuie sa contina cele mai proaspete flori si sa aiba un design deosebit pentru cea mai importanta zi a vietii. Buchete de mireasa din flori albe, flori roz sau un buchet multicolor. Puteti alege trandafiri sau crini albi pentru puritate absoluta sau un buchet de trandafiri multicolori pentru a exprima veselie si entuziasm.


Floristii experti de la Magazinul de Flori realizeaza buchete de mireasa cu design unic, care sunt o bijuterie perfecta pentru orice rochie de mireasa. Buchetul poate fi livrat direct la domiciliu prin serviciul livrari flori online.


Un buchet de mireasa poate fi cel mai de pret accesoriu in ziua nuntii, si este o amuleta a puritatii si a prospetimii. Un buchet de trandafiri, de crini sau crizanteme poate marca cea mai importanta zi intr-un mod special si poate semnifica prospetimea unui nou inceput.


Magazinul de Flori realizeaza buchete de flori pentru mirese, care pot complimenta in cel mai distins mod, prin eleganta florilor folosite. Flori proaspete, in buchete rotunde cu un finisaj special, menite sa reziste toata noaptea.