Buchete nunta

Buna dimineata!!!!!!!!! Va multumesc! Totul a functionat perfect! Va voi ma isolicita, cu siguranta! ... Si voi recomanda mai departe serviciile dumneavoastra. Succes în continuare! Toata cele bune!
Liviu C, 10 Iul 2020
Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 28 Iun 2020
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 18 Ian 2020

Îți recomandăm

Alege decoratiunile perfecte pentru cel mai important eveniment al vietii si pentru a pasi intr-o noua etapa intr-un stil grandios! O colectie rafinata de buchete nunta, realizate din flori proaspete diverse, in culori gingase, perfecte pentru a ilustra importanta unei asemenea ocazii. Buchete de trandafiri albi, buchete de crini imperiali sau buchete de orhidee decorate cu verdeata, speciale pentru un decor elegant.


Magazinul de Flori realizeaza buchete de flori cu un design special, pregatite de floristi experti, care pot fi livrate la orice adresa din Romania prin cel mai rapid curier flori.


Decorul pentru nunta este ales de obicei in culori deschise, pastelate, care inspira puritate si rafinament. Buchetele de nunta contin trandafiri albi, crini albi, crizanteme albe sau orhidee albe pentru a asigura un decor proaspat si elegant in acelasi timp.


Magazinul de Flori realizeaza aranjamente pentru nunti din flori proaspete, care inspira naturalete. Florile pot fi trimise direct la restaurant sau la local, prin serviciul curier flori care face livrari oriunde in Romania.