Buchete nunta

Intotdeauna am fost sceptica in legatura cu produsele si servicii cumparate online dar ale voastre m-au multumit intru totul ! Am fost mereu informata pe parcursul intregului proces iar intrebarile mele si-au gasit raspuns aproape instantaneu ! Inca o data multumesc pentru atentia pe care o acordati detaliului si pentru florile voastre minunate
Iulia, 15 Ian 2021
Comanda a ajuns la timp, luni, cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa fac o surpriza frumoasa mamei mele, am vazut in fotografie trandafirii care sunt perfecti iar tortul mascota este delicios. Va multumesc si cu siguranta o sa mai comand la firma dumneavoastra, de fapt nu e prima oara cand apelez la aceasta firma. Succes in continuare.
Jeni C, 11 Dec 2020
Buna ziua din nou, va multumesc mult, florile au fost foarte frumoase iar livrarea a fost facuta la timp. Destinatarul a fost placut surprins. Va multumesc din nou. Va multumesc
Warni Rosland, 20 Feb 2021

Îți recomandăm

Alege decoratiunile perfecte pentru cel mai important eveniment al vietii si pentru a pasi intr-o noua etapa intr-un stil grandios! O colectie rafinata de buchete nunta, realizate din flori proaspete diverse, in culori gingase, perfecte pentru a ilustra importanta unei asemenea ocazii. Buchete de trandafiri albi, buchete de crini imperiali sau buchete de orhidee decorate cu verdeata, speciale pentru un decor elegant.


Magazinul de Flori realizeaza buchete de flori cu un design special, pregatite de floristi experti, care pot fi livrate la orice adresa din Romania prin cel mai rapid curier flori.


Decorul pentru nunta este ales de obicei in culori deschise, pastelate, care inspira puritate si rafinament. Buchetele de nunta contin trandafiri albi, crini albi, crizanteme albe sau orhidee albe pentru a asigura un decor proaspat si elegant in acelasi timp.


Magazinul de Flori realizeaza aranjamente pentru nunti din flori proaspete, care inspira naturalete. Florile pot fi trimise direct la restaurant sau la local, prin serviciul curier flori care face livrari oriunde in Romania.