Cadouri firme

Multumesc mult! Promptitudine maxima ca de fiecare data!
Livia Sram, 19 Feb 2021
Multumesc pentru ajutor. Calitatea serviciului si a produsului impecabile. O zi frumoasa!
Mihaela, 14 Dec 2020
Va multumesc din suflet pentru promptitudine, rapiditate si calitate! Sunt clienta dumneavoastra fidela in ultimii cativa ani si prin intermediul dumneavoastra reusesc in fiecare an sa-i fac o bucurie mamei mele aflata la 2000km distanta de mine, in Targu-jiu. Din acest motiv, aveti toata stima si respectul meu si va multumesc inca o data!
Anca M, 3 Feb 2021

Îți recomandăm

Trimiteti un cadou special la birou sau pentru evenimente corporate demne de o atentie speciala. Puteti trimite un cos cadou, un cos cu flori sau un buchet de flori sofisticat pentru a impresiona si pentru a face persoana iubita sa atraga toate privirile. Alegeti din spectrul de cadouri online care contin produse diverse si flori proaspete.


Prin Magazinul de Flori puteti trimite un cadou special unui coleg de birou, prin care sa epatati. Floraria online livreaza cadouri la orice adresa din Romania, decorate intr-un mod deosebit. Alegeti un cos cadou cu produse diverse pentru un efect spectaculos si pentru a inveseli un decor in atmosfera clasica de birouri.


Intr-o atmosfera clasica si eleganta cum este cea din birou, un cadou vesel si decorat cu stil, cum sunt cele oferite prin Magazinul de Flori, va aduce prospetimea necesara unei zile speciale.


Trimiterea unui cos cadou poate marca un eveniment deosebit sau poate fi pur si simplu un prilej de a impresiona sau de ce nu, de a cuceri. Un cos cadou poate fi completat de un cos de flori sau de un buchet de flori intr-o prezentare eleganta, care ca exprima cele mai calde sentimente pentru o persoana draga.