Comenzi Flori Roman

dl.Safciu, multumesc pentru promptitudinea livrarii si calitatea produselor...ca intotdeauna de altfel
Smaranda G, 28 Mai 2020
Buna ziua, va multumesc pentru surpriza pe care ati realizat-o. Livrarea a fost făcută conform cerintelor. A fost prima colaborare cu voi si cu siguranta nu ultima. Ati dat dovada de profesionalism si devotament in munca depusă pentru clienti. Felicitări magazinuldeflori.ro!
D. T, 7 Noi 2020
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 26 Feb 2020

Îți recomandăm

Ai nevoie de flori pentru un anumit eveniment? Serviciile de livrare si comenzi flori Roman iti vin in ajutor

 

Tehnologia din ziua de azi este de partea noastra, iar in materie de evenimente poti face orice fel de aranjamente, pentru ca acum poti infrumuseta si improspata atmosfera cu ajutorul serviciilor de comenzi flori Roman. Fie ca organizezi o aniversare, o nunta sau un botez, poti procura orice tip de flori, in orice moment, de la magazinele de specialitate. 

 

Spre deosebire de chioscurile de flori din Piata Mare sau cele de la coltul strazii in cartiere ca Smirodava sau Centru, magazinele specializate in aranjamente florale iti pot procura cate buchete doresti, in orice moment al anului. Chiar daca nu locuiesti in oras, majoritatea firmelor asigura transport si livrare atat in Roman cat si in zonele adiacente, cum sunt comunele Cotu Vames, Horia sau Cordun. 

 

Flori deosebite pentru ocazii de neuitat

 

Daca esti adeptul bunului gust, atunci trebuie sa stii ca orice eveniment trebuie planuit cu atentie. De exemplu, un detaliu nelipsit la orice nunta sunt aranjamentele florale si buchetele domnisoarelor de onoare si miresei. Pentru astfel de servicii magazinele de comenzi flori Roman ofera tinerilor din zona care doresc sa isi uneasca destinele posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de specii de flori. Printre cele mai preferate sunt:

 

•   Trandafirii. Fie albi, roz sau galbeni, tinerele mirese isi pot crea buchete originale cu ajutorul unui florar profesionist. Ele se pot inspira vizualizand modele de aranjamente online de pe site-ul magazinelor de comenzi flori Roman gazduind firme speciale pentru astfel de evenimente.

 

•   Bujorii. Simbol al frumusetii si prospetimii, ei infloresc indeosebi primavara si la inceputul verii, drept urmare sunt perfecti pentru o nunta organizata in aceasta perioada. Bujorii preferati de tinerele mirese sunt de obicei cei albi, roz sau lila. Au un miros patrunzator, dar placut si sunt bogati in petale. 

 

•   Lalelele. Considerate simbolul Olandei, lalelele infloresc indeosebi in luna mai. Dar asta nu reprezinta o problema, doarece le poti gasi oricand in magazinele de livrari si comenzi flori Roman fiind una dintre cele mai importante destinatii ale importatorilor de plante.

 

•   Freziile. Au un parfum deosebit si un aspect foarte elegant. Isi au originea pe batranul continent african si sunt disponibile intr-o gama variate de culori: albe, violet, portocalii, roz, iar cele incrucisate sunt pestrite.

 

Aranjamentele florale sunt foarte diversificate. Ele pornesc de la simple buchete de flori, monocrome, alcatuite dintr-o singura specie, pana la asocieri originale, ce contin un ansamblu de mai multe tipuri de flori, complementare ca si cromatica sau parfum. De asemenea, ele sunt create in functie de natura evenimentului sau de mesajul pe care vor sa il transmita. 

 

Alegerea buchetului potrivit este un lucru foarte important, in special pentru femei, care acorda o mai mare atentie detaliilor si simbolurilor. Acest lucru nu usureaza deloc misiunea barbatilor atunci cand trebuie sa daruiasca un buchet de flori unei femei din viata lor. Majoritatea apeleaza la sfatul altor persoane de sex feminim sau renunta la a face acest gest. 

 

Din acest motiv, serviciile de comenzi flori Roman le vin in ajutor locuitorilor din zona care doresc sa faca un cadou frumos daruind un buchet de flori mamelor, fiicelor, sotiilor sau prietenelor.