Cutii cadou

Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 22 Dec 2020
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 11 Ian 2021
Domnule Stefan, Va multumesc pentru ca ati onorat comanda. As dori sa mentionez ca mama mea a fost foarte, foarte multumita. Anul trecut am folosit o alta firma si mama mea a zis ca trandafiri de la ei au fost foarte urati. Mi-a zis ca buchetul de la dumneavoastra a fost atat de frumos cum ea nu a vazut de mult. De asemena persoana care a livrat pachetul a asteptat sa vina de la doctor- poate 30 minute, poate mai mult. Ati dat dovada de profesionalism si de serviciu de inalta calitate. Sunt foarte fericita si de acum inainte veti fi singura companie pe care o voi folosi pe teritoriul Romaniei. Este foarte greu in ziua de azi sa intalnesti o companie romaneasca care se ridica la standarde internationale. Aveti un serviciu impecabil- de la raspunsurile primite prin e-mail foarte repede pana la livrarea prodususlui; sunteti excellenti in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca alte personae din strainante sa foloseasca servicuul dumneavoastra. Puteti publica daca doriti acest feedback - va doresc multe vanzari si pana cand voi avea din nou nevoie de serviciile dumneavoastra sa auzim numai de bine. Cu sinceritate, ELENA
Elena A, 25 Dec 2020

Îți recomandăm

Amplificati bucuria unui eveniment special, a sarbatorilor sau aniversarilor si oferiti un dar special din selectia de cutii cadou pusa la dispozitie de cea mai prestigioasa florarie online. Designerii floristi de la Magazinul de Flori pregatesc cele mai deosebite cadouri de sarbatori sau cadouri festive, cu elemente decorative sofisticate, pentru un efect spectaculos.


Livrarea pentru o cutie cadou se face prin serviciul special de curierat livrari flori la domiciliu, cu puncte de livrare in toate orasele din Romania.


Nimic nu se compara cu placerea de a face cadouri sau cu bucuria de a descoperi surpriza dintr-o cutie cadou. Decoratiunea unei cutii cadou este menita sa intregeasca ansamblul de produse din interior si sa vesteasca surpriza.


Floraria online Magazinul de Flori puna la dispozitie cadouri festive, realizate de cei mai profesionisti designeri floristi. Comandati cadouri online cu aspect unic, pentru momente memorabile alaturi de cei dragi.