Florarie Piatra Neamt

Tin sa va trimit acest scurt mail pentru va multumi foarte mult pentru tot si pentru va tramsmite cea mai sincera stima, pentru dumneavoastra, si intreaga firma. Toata lumea a fost foarte impresionata! PS: Voi povesti cu siguranta in jurul meu...
Cristina C, 7 Feb 2021
Multumesc , Voi apela cu incredere la serviciile dvs si data viitoare, sunt foarte multumit de serviciile dvs. Cu respect ,
Ionut, 5 Ian 2021
Buna ziua, Vreau ca pe aceasta cale sa va multumesc pentru calitatea serviciilor prestate si pentru calitatea produselor, am primit o poza cu buchetul de flori pe care l-ati trimis, e absolut superb. Succes in ceea ce faceti!
Lucian Avramescu, 6 Feb 2021

Îți recomandăm

O surpriza placuta se poate naste la o florarie Piatra-Neamt avand o multime

 

Daca ai fost invitat la masa sau planuiesti sa faci o vizita prietenilor, opreste-te mai intai la o florarie Piatra-Neamt fiind orasul in care vei gasi una cu usurinta. Este un gest frumos si elegant sa oferi flori gazdelor si este cadoul perfect pentru a-ti arata aprecierea fata de invitatie si de gazduire. 

 

Gradul de apropiere dintre tine si gazde determina florile pe care le vei alege. Daca faci o vizita unor prieteni apropiati, atunci sigur vei stii florile preferate ale gazdei si ii vei face o mare bucurie oferindu-i-le. In schimb, daca ai fost invitat la o cina formala, este potrivit sa oferi gazdei un buchet de crini. Vei gasi buchete impresionante de crini la orice florarie Piatra-Neamt oferindu-ti o multime din care sa alegi.

 

O alta ocazie cu care poti oferi crini, de data acesta mai speciala, sunt Sarbatorile Pascale. Fie ca mergi in vizita in familie, fie ca vizitezi prieteni sau cunostinte, un buchet de crini oferit gazdei va fi apreciat cu siguranta. 

 

Crinul este printre cele mai vechi flori cultivate, ajungand in ziua de azi la peste 100 de specii. Splendoarea si gratia acestei flori au facut ca ea sa fie apreciata in diverse culturi, de la cea asiatica, pana la cele greaca si romana. Cu milenii in urma, grecii asociau crinul cu vocea muzelor si cu fragilitatea. Pentru chinezi, delicata floare reprezinta in continuare abundenta, si este simbolul dragostei eterne si al verii. 

 

Crinul nu si-a pierdut farmecul nici in zilele noastre, si se gaseste din abundenta la orice florarie Piatra-Neamt fiind un oras care apreciaza florile. Mesajele pe care poti sa le transmiti cu un buchet de crini sunt diverse, aceste flori potrivindu-se mai multor ocazii si evenimente sociale. Spre exemplu, poti sa oferi un buchet de crini parintilor unui nou-nascut, daca acesta este baiat. Este un mod elegant de a felicita parintii si a dori cele bune copilului. 

 

In cultura europeana, crinii sunt asociati si cu prietenia si tineretea. Un buchet de crini albi poate insoti cu delicatete un cadou de nastere pentru o prietena apropiata tie sau o tanara domnisoara. Cand insa oferi crini persoanei iubite, inseamna ca o consideri perfecta si te simti norocos ca iti impartaseste sentimentele. Este buchetul potrivit atunci cand persoana draga trece printr-o perioada mai grea si are nevoie de suportul si afectiunea ta. Un buchet de crini ii va lumina ziua si ii va arata cat de mult tii la ea.

 

In general, vei gasi crini de trei culori la florarie Piatra-Neamt nefacand exceptie: crini albi, galbeni si portocalii.  Simbolul universal al crinilor este puritatea si maretia, dar in functie de culoarea lor, ei mai pot avea si alte semnificatii, dupa cum urmeaza: crinii portocalii – pasiune, crinii albi – modestie, inocenta, crinii galbeni – veselie. 

 

Tine cont de aceste aspecte cand alegi crinii, si cu siguranta vei face o surpriza placuta celei care ii va primi. Poti sa gasesti buchetul potrivit  la cea mai apropiata florarie Piatra-Neamt fiind un oras in care florile sunt pretuite.