Florarie Pitesti

Buna ziua, Va multumesc din suflet pentru profesionalism si disponibilitate. Surpriza a fost una de proportii si ati facut o strabunica extrem de fericita! Am primit poze de acasa cu tortul si florile, totul este la superlativ, inclusiv modul in care au fost livrate si atitudinea personalului dvs. Cu siguranta voi apela de acum la serviciile dvs, nu doar eu ci si cunoscutii si familia mea. Va doresc multa sanatate si succes in continuare!
DIANA, 13 Iun 2020
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 14 Noi 2020
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 27 Oct 2020

Îți recomandăm

Ca să-ţi suprinzi plăcut partenera, apelează la o florărie Piteşti fiind locul ideal pentru aşa ceva

 

Nimic nu spune “Te iubesc!” mai bine decât un buchet de flori, deci, dacă vrei să-ţi exprimi sentimentele romantice faţă de cineva, e timpul să faci o vizită la o florărie Piteşti fiind o adevărată capitală a florăriilor. Aici găseşti cele mai variate oferte şi  preţuri pentru toate buzunarele: de la lanţuri consacrate de magazine specializate în plante, care comercializează aranjamente rare şi greu de realizat până la vânzători ambulanţi, care oferă buchete la preţuri reduse şi chiar flori la fir.

 

Unele tarabe au program prelungit sau sunt deschise non stop. Astfel, dacă ai uitat o zi importantă, poţi remedia situaţia, cumpărând buchete pe ultima sută de metri.  

 

Flori pentru orice ocazie

 

Indiferent de anotimp, florăriile îţi oferă plante pentru toate ocaziile. Cum luna martie este luna femeilor, atunci ai două zile importante în care poţi oferi flori, cadouri şi mărţişoare doamnelor din viaţa ta: zilele de 1 şi 8. De 1 martie, ai putea scăpa destul de uşor cu mărţişoare şi bucheţele de ghiocei.  Acestea pot fi găsite în orice florărie Piteşti având o mulţime de locuri din care să le cumperi. 

 

8 martie cere, însă, mai multe pregătiri şi sacrificii. Dacă vrei să oferi florile perfecte pentru fiecare doamnă din viaţa ta, avem câteva sfaturi. Pentru iubita sau soţia ta îţi recomandăm trandafirii roşii: ei exprimă dragostea pasională. Pentru mama ta, te-ai putea orienta spre narcise, zambile sau spre o floare în ghiveci. Dacă ai şi o fiică de peste 10 ani, ar fi cazul să-ţi aminteşti că şi ea va fi într-o zi femeie şi să-i oferi câteva fire de frezie. 

 

Cu ocazia zilelor de naştere, doamnele vor să primească, în general, florile lor preferate. Deci, dacă eşti într-o relaţie recentă şi nu cunoşti foarte bine gusturile iubitei tale, e cazul să faci cercetări. Află ce flori îi plac, iar apoi dă fuga la florărie Piteşti oferindu-ţi o largă varietate de oferte din care să alegi. 

 

Dacă tu şi partenera ta vă cunoaşteţi de mult timp, găsirea buchetului perfect nu ar trebui să reprezinte o problemă. Cumpără-i florile ei preferate şi oferă-i-le în timpul unei cine romantice sau înaintea unei plimbări. 

 

Dacă trebuie să cumperi flori pentru o colegă sau o amică pe care nu o cunoşti prea bine, trandafirii albi sunt cea mai potrivită alegere. Ei exprimă respect şi sentimente platonice, fără nicio legătură cu pasiunea sau amorul. 

 

Expoziţie pentru cei cu gusturi alese

 

Cei care au gusturi mai greu de satisfăcut, nu trebuie neapărat să apeleze la o florărie Piteşti oferind şi alte alternative pentru iubitorii de plante decorative. Spre exemplu, în fiecare an, oraşul este gazda unei impresionante expoziţii de flori. 

 

Evenimentul e organizat de fiecare dată  în preajma Paştelui, astfel că vizitatorii se pot inspira de aici pentru aranjamentele şi decoraţiunile de Înviere. 

 

Expoziţia e intitulată “Simfonia Lalelelor”, iar în 2014 s-a desfăşurat în perioada 11-13 aprilie, în celebra piaţă Vasile Milea din Piteşti. Ea a atras numeroşi vizitatori atât din ţară cât şi de peste hotare şi a ţinut chiar prima pagină a ziarelor. 

 

Publicul a putut admira aici atât flori uzuale, de grădină, care pot fi găsite la tot pasul, cât şi plante exotice, care cresc cu precădere în sere şi în ţinuturi îndepărtate. Primele pot fi uşor găsite în orice florărie Piteşti neducând  deloc lipsă de florării, in timp ce plantele exotice sunt mai greu de găsit, motiv pentru care pot atinge uneori preţuri exorbitante (spre exemplu, cea mai scumpă floare de la „Simfonia Lalelelor” a fost o magnolie care costa 1.800 de lei).